DeathAdder Essential'a gazoz döküldü

Makaleler
21
Merhabalar, nazar mı değdi bilmem ama yeni aldığım Razer Mouse'a gazoz döktüm yanlışlıkla. Döküldükten hemen 7-8 saniye içerisinde gücünü kestim ve içine kaçar gazoz için silkeledim bayağı. 5-10 dakika saç kurutma makinesi ile sıcak hava verdim etrafına, sonra annem "getir pirince yatıralım" dedi. Pirince yatırdım, başka yapmam gereken nedir? Çalışır mı? Mouse modeli Razer DeathAdder essential white Edition, bu modelin su sertifikası var mı? Bu arada gazozun şeker miktarı 100 ML için 9 gram, içinde bir yerde yapışkanlık olup beni zorlar mı?

WhatsApp Image 2021-05-30 at 20.45.30.jpeg

Hocam içini açacağım için bence bir şey olmayacaktır. Ne şekilde arama yapıp bulabilirim dediğiniz alkolü? Bir sürü türü var diye biliyorum.

Devresini çıkar tüm çıplaklığı ile temizle bir şey olmaz. Sabunlu su ile bile temizleyebilirsin iyi kuruttuğun şekilde.

Hocam etil alkol yazsan bulursun. Kolonya da olur. 80 Derece olması çok daha iyi olur. 60 Derece tercih etmem şahsen.
Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Kolonya mu kullanayım yoksa alkol mü?
İzopropil alkol uygundur, eczanelerden temin edebilirsiniz. Olmazsa kolonya da kullanabilirsiniz.
Kolonya ile yaptığımı varsayalım, içini açıp sadece devreyi temizliyorum değil mi? Kolonyayı her yerine dökeyim mi yoksa bir şey yardımı ile ovalayayım mı?

Kolonya ile yaptığımı varsayalım, içini açıp sadece devreyi temizliyorum değil mi? Kolonyayı her yerine dökeyim mi yoksa bir şey yardımı ile ovalayayım mı?
Hocam ha kolonya ha alkol. Alkol daha iyi olur ama kolonya daha kolay bulunur. Çıkartıp devreyi sileceksin.

Hocam ha kolonya ha alkol. Alkol daha iyi olur ama kolonya daha kolay bulunur. Çıkartıp devreyi sileceksin.
Pilavın fiyatı çok arttı. Yazı oldu pilavcığa, o şimdi ne güzel pişer ve yenirdi. Yapışkanı sorun çıkarmaz ise kullanılır. Mouseler sağlam oluyor genelikle.
Pirinçten çıkardım, herhangi bir yapışkanlık yok. İç devresinde ne olmuştur bilemiyorum, deneyeyim mi yoksa iç devreye bakayım mı?

Kulak çöpünü kolonya ile ıslatıp silebilirsiniz.

Pirinçten çıkardım, herhangi bir yapışkanlık yok. İç devresinde ne olmuştur bilemiyorum, deneyeyim mi yoksa iç devreye bakayım mı?
Sıvının cihaz içine girdiğinden emin misiniz?

Sen bilirsin, eğer içinde bir kalıntı varsa güç geldiğinde bay bay dersiniz Mouse'ye.

İçini aç güzelce temizle oksitlenme olup olmadığına bak. Ardından kurut ve toplamadan önce kabloyu bir tak bak çalışıyor mu diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı