Deep web nedir?

Hocam benim arkadaşlarım birkaç video izliyordu anlatayım dördünü;
1-Bir adamın elini kolunu bağlamışlar adamın ***isini köpeğe yedirtiyorlardı.
2-Bir adamı fil eziyordu.
3-Bir adam kafasına pompalı silah sıkıyordu beyni kafasından aşağı süzülüyordu.
4-Bir kadını yere yatırıp kafasını pala ile kesip, kafasını saçından tutup kameraya gösteriyordu.
Bu videoların hiçbirinde sansür yoktu, girmenizi izlemenizi tavsiye etmem. Normalde ben hiç tiksinen bir insan değilim bunları izleyince içim bir değişik oldu.

Hocam bu Dark web ve Deep web İnternet'in %90'ını kapsar bizim bildiğimiz çoğu şey %10'luk dilime giriyor. Deep Web'te seri katil falan tutulamaz hepsi oltalama taktiğidir.
Ilk cumlene kaynak gosterir misin?
Atan atana, tutan tutana. Indexlenemeyen ve diger "acik" internetten bagimsiz calisan network agi.

Arkadaşlar dün bayağı kafama takıldı, araştırmak istemedim çünkü korkunç şeyler varmış. O yüzden ben de önüme pat diye öyle resim çıkar diye bakmadım. Siz bilir misiniz nedir o? Ha bir de Dark web varmış.

Tor, I2P, ZeroNet, FreeNet ya da GNUnet gibi anonim network ağlarında yayınlanan internet sitelerine genel olarak deep web deniyor. Bu ağlar daha fazla anonimlik sağladığı için suç amaçlı işlerde kullanılabiliyorlar. Ancak mutlaka suç amacıyla kullanılmak zorunda değil. Facebook Tor üzerinden yayın yapıyor mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı