DeepCool lt 520 ARGB bağlantısı aynı kablo üzerinden yapılabilir mi?

CptGhost

Decapat
Daha fazla  
Deepcooll işlemci soğutucu aldım. Görseldeki kabloların birisi soğutucuda diğeri radyatörde olması gerekmiyor mu? Benim radyatörde bunlardan yok, ikisi de işlemci soğutucuda aynı kablo üzerinde birbirine takmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-04-23-38-51-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-11-04-23-38-51-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 36
Ne dişi uç ne de erkek uç. İçi dolu bakır var sadece ne soket pinleri var ne de pinlerin geçeceği bir delik.
Tamamdır hafif yatay açıdan bakınca daha iyi anlaşıldı. Bunun tam olarak nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Belki bağlantı yapabilmen için aracı kablolar vardır ama hiç bilgim yok böyle bir çıkışı ilk defa gördüm. Yine de pompa ARGB bağlantıyı yapmasanda performans ya da çalışmasına engel olacak hiçbir sıkıntı yaşatmaz.
Ekran görüntüsü 2024-11-06 153059.png

Hayır internetten Amazon'dan almıştım ancak dediğiniz soket olsa dahi diğer uç dışarıda kalıyor. Aynı kablodan geldiği için birtane ucu taksakta çalışır yani. Anakartta pin olmayan sokete yeni pinleri lehim ettirsek. Sorun çözülür o zaman.
Hocam arada bir tane boşluk oluyor yanlış takılma gibi problemler olmasın diye. Bir tane olan kısım anakartta da bir tane olan kısıma denk gelecek. Boşluk olan kısım da aynı şekilde sonra 2 yan yana olan pinler de

Pardon şimdi anladım sorunu

Argb kontrol kartı satın alabilirsiniz. Kumanda ile kontrol edilebiliyor. Ya da oraya erkek erkek parça lehimleyebilirsiniz ama garanti dışı olur. En iyisi argb kontrol kartı almanız olur.

Bu arada pompa CHA_FAN'a takılı olsa da olur CPU_FAN'a da. Ben pompayı cpu_fan a taktım radyatördeki fanları ise cha_fan'a. radyatördeki fanlar kasa fanı sayılabileceği için oraya takmak daha sağlıklı olabilir

Hocam arada bir tane boşluk oluyor yanlış takılma gibi problemler olmasın diye. Bir tane olan kısım anakartta da bir tane olan kısıma denk gelecek. Boşluk olan kısım da aynı şekilde sonra 2 yan yana olan pinler de

Pardon şimdi anladım sorunu

Argb kontrol kartı satın alabilirsiniz. Kumanda ile kontrol edilebiliyor. Ya da oraya erkek erkek parça lehimleyebilirsiniz ama garanti dışı olur. En iyisi argb kontrol kartı almanız olur.

Bu arada pompa CHA_FAN'a takılı olsa da olur CPU_FAN'a da. Ben pompayı cpu_fan a taktım radyatördeki fanları ise cha_fan'a. radyatördeki fanlar kasa fanı sayılabileceği için oraya takmak daha sağlıklı olabilir
Asrock'larda pompa WP ibaresi olan yere takılıyor. Ondan dolayı kablolama doğru. Adı üstünde Water Pump.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı