Rehber Definasyon Nedir ve Nasıl Yapılır?

Hocam o zaman definasyon ile kalori açığı aynı şey değil mi?

Hocam o zaman definasyon ile kalori açığı aynı şey değil mi?
Aslında tam olarak aynı değil. Definasyonun amacı yağ yakmaktır. Fakat fazla kalori açığı kas da kaybettirir. Bu yüzden tam aynı değildir.

Aslında tam olarak aynı değil. Definasyonun amacı yağ yakmaktır. Fakat fazla kalori açığı kas da kaybettirir. Bu yüzden tam aynı değildir.

Millet bulktan snra definasyon zamanı yazıyordu. Yani bulktan sonra yazmıyordu ama belliydi bulkta olduğu. Yani bulktan sonra girilen sürece definasyon mu deniyor?

Millet bulktan sonra definasyon zamanı yazıyordu. Yani bulktan sonra yazmıyordu ama belliydi bulkta olduğu. Yani bulktan sonra girilen sürece definasyon mu deniyor?
Bulktan sonra illa definasyon yapılması gerekmez. Fakat kilo alıp hacim kazanırken yağlanırız bulkta, o yağları da definasyonda eritiriz. Yani genel olarak definasyon yapılır ama zorunlu değildir.

Hocam testo taylan falan cok pahalı degilmi 2K.

Hocam beslenme işte koçluk falan.
Fiyatları bilmiyorum hiç de araştırmadım. Kendim uzun süredir araştırarak edindiğim bilgi birikimim ile kendime uygun beslenme programını hazırlayabiliyorum.

Gidip normal bir diyetisyenden program alacağına az daha verip bu adamlardan program almak çok daha iyi. Serdar Aktolga'ya da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…