Rehber Definasyon Nedir ve Nasıl Yapılır?

Çok güzel olmuş yazdığın için teşekkürler.

hocam haftada 1 kg dimi ona gore hesaplıcamda

Hocam bisiklet sürsem hesapladım haftada 2 kilo veririm uygun mudur?
Günde istersen 2-3 saat bisiklet sür, kalori açığı yapmazsan ve aşırı yağlı beslenirsen yine yağ yakamazsın. Ayrıca haftada 2 kilo biraz fazla, 1 kilo üstüne önermem. Metabolizmanız kitlenirse verdiğiniz kiloları çok hızlı şekilde geri alırsınız.

Çok güzel olmuş yazdığın için teşekkürler.
Rica ederim, güle güle kullanın.

Hocam benim 2200 kalori almam lazım sizin önerdiğimiz beslenme porgramını uygulayıp bisiklet sürsem orta tempo aralıksız 3 saat bir de okul var zaten.

Hocam benim 2200 kalori almam lazım sizin önerdiğimiz beslenme porgramını uygulayıp bisiklet sürsem orta tempo aralıksız 3 saat bir de okul var zaten.

Hocam öncelikle önerdiğim program değil, kendime hazırladığım programdı. Kendi bütçeme göre hazırladığım için bazı şeylerden kısmıştım. Tavuğu günde yarım kiloya çıkartıp nohutu ve ekmeği çok azaltmanızı öneririm. Zaten kalorileri yazdığı için rahatça hesaplayabilirsiniz.

Ben kendime gore bir şeyler yapamıyorum bilgim yok.
Tamam müsait olduğumda sana yardım edeceğim fakat şu anda kardeşimin dersine yardım ettiğin için müsait değilim.

Hocam benim 2200 kalori almam lazım sizin önerdiğimiz beslenme programını uygulayıp bisiklet sürsem orta tempo aralıksız 3 saat bir de okul var zaten.
Alman gereken dediğin definasyon için mi vücudunun istediği mi?

Son düzenleme:
Vücudumun istediği.
300 gram tavuk göğsü ekle. Nohutu 50 grama düşür, pirinç kremasını da düşür. Ya da pirinç kremasını normal pirinç pilavı ile değiştir. 3 ekmek çıkar. Yulafı 50 grama düşür.

Hocam harika bir rehber olmuş ellerinize sağlık. Ben şey soracağım günde 2-3 bardak Türk kahvesini, fincan başı 1 çay kaşığı kadar şekerli içersek kilo vermeyi zorlaştırır mıyız? Ben 1 aydır spor yapıyorum 3 kilo verdim ama dediğim miktarda şekeri kesmedim. Diğer hazır yiyecekler abur cuburları bıraktım. Protein ağırlıklı beslendim. Yeşil çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…