Değişime gönderilen monitör iade edildi

Seiba

Hectopat
Merhaba, İncehesap'tan aldığım Philips Evnia 27M2N5500-0 model monitörümde yaklaşık 2 ay önce ekranda leke belirdiği için garantisini kullanmak istedim ve Techpro'ya gönderdim. Oradaki süreç oldukça yavaş geçti. Daha sonra değişim işlemini onaylamam için bana SMS attılar. Cihazı gösterip değişimi onaylattılar ve bana DOA raporunu gönderdiler.

Ben de bu raporu 1 aydan fazla süre önce İncehesap'a gönderdim ve değişim istediğimi defalarca belirttim. ancak bugün bu mesajla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Mezun senemdeyim ve monitöre gerçekten ihtiyacım var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmalı mıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi mağdur ve zararda hissediyorum.

1760651108830.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, İncehesap'tan aldığım Philips Evnia 27M2N5500-0 model monitörümde yaklaşık 2 ay önce ekranda leke belirdiği için garantisini kullanmak istedim ve Techpro'ya gönderdim. Oradaki süreç oldukça yavaş geçti. Daha sonra değişim işlemini onaylamam için bana SMS attılar. Cihazı gösterip değişimi onaylattılar ve bana DOA raporunu gönderdiler.

Ben de bu raporu 1 aydan fazla süre önce İncehesap'a gönderdim ve değişim istediğimi defalarca belirttim. ancak bugün bu mesajla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Mezun senemdeyim ve monitöre gerçekten ihtiyacım var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmalı mıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi mağdur ve zararda hissediyorum.

Eki Görüntüle 2589013
İncehesap kendince kurnazlık yapmış. Elinde yoksa benzerini veya daha yüksek modelini sana teklif etmek zorunda. Bunu kabul edip etmemek senin elinde. Eğer kabul etmezsen fatura tutarı üzerinden iade yapabilir. Bu enflasyon ortamında kendince bir şeyler yapıp sizi mağdur etmiş. THH verebilirsiniz. Aylar sürer ama sizin lehinize sonuçlanır.

Merhaba, İncehesap'tan aldığım Philips Evnia 27M2N5500-0 model monitörümde yaklaşık 2 ay önce ekranda leke belirdiği için garantisini kullanmak istedim ve techpro'ya gönderdim. Oradaki süreç oldukça yavaş geçti. Daha sonra değişim işlemini onaylamam için bana SMS attılar. Cihazı gösterip değişimi onaylattılar ve bana doa raporunu gönderdiler.

Ben de bu raporu 1 aydan fazla süre önce İncehesap'a gönderdim ve değişim istediğimi defalarca belirttim. ancak bugün bu mesajla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Mezun senemdeyim ve monitöre gerçekten ihtiyacım var. tüketici hakem heyeti'ne başvurmalı mıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi mağdur ve zararda hissediyorum.

Eki Görüntüle 2589013

Muadili yok demiş ama üst model vermek zorunda. THH başvur.

İncehesap kendince kurnazlık yapmış. Elinde yoksa benzerini veya daha yüksek modelini sana teklif etmek zorunda. Bunu kabul edip etmemek senin elinde. Eğer kabul etmezsen fatura tutarı üzerinden iade yapabilir. Bu enflasyon ortamında kendince bir şeyler yapıp sizi mağdur etmiş. THH verebilirsiniz. Aylar sürer ama sizin lehinize sonuçlanır.

İadeyi reddetmem için çok fırsat vermediler bana kurstaydim mesajida çok geç gördüm
Ürünüzün İncehesap'ta iade süreci sonuclandirildi. İade islemlerinizin tamamlanarak ödemenizin, kartiniza yansima süresi (kredi karti 5/ banka karti 7 is günü icinde) farklilik göstermektedir.

Nereden baksan 10 yıllık mevzu bu - son kullanıcı lehine bir durum yok, son iki ayın enflasyon farkı seni öldürecek seviyede değildir tahminen, mümkünse hiç uğraşma derim. Hukuk ülkesi olsak uğraşırsın, uğruna değecek bir şey olsa uğraşırsın. Ne yalan söyleyeyim durum bu, canını sıktığına değmiyor. Gider aynı para ile yenisini alırsın, olmadı üzerine 2 kuruş daha eklersin.

Nereden baksan 10 yıllık mevzu bu - son kullanıcı lehine bir durum yok, son iki ayın enflasyon farkı seni öldürecek seviyede değildir tahminen, mümkünse hiç uğraşma derim. Hukuk ülkesi olsak uğraşırsın, uğruna değecek bir şey olsa uğraşırsın. Ne yalan söyleyeyim durum bu, canını sıktığına değmiyor. Gider aynı para ile yenisini alırsın, olmadı üzerine 2 kuruş daha eklersin.

Öneri - Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D buradakileri okuduktan sonra THH'den çok ümidim kalmadı gibi zaten. Bir mouse için bu kadar uğraştırıyorlarsa adamı pek manası yok gibi geliyor bana da.

Ne kadara almıştın? Ona göre yorum yapmayı isterim açıkçası.

7k.

Son düzenleyen: Moderatör:
İadeyi reddetmem için çok fırsat vermediler bana kurstaydim mesajida çok geç gördüm
Ürünüzün İncehesap'ta iade süreci sonuclandirildi. İade islemlerinizin tamamlanarak ödemenizin, kartiniza yansima süresi (kredi karti 5/ banka karti 7 is günü icinde) farklilik göstermektedir.
Hiç farketmez zamanının olmaması veya cevap verememen, cevap vermemen onay vermek demek olmuyor.
Öyle görünüyor uğraşmak isterdim ama boş zamanım yok neredeyse.
Fazla uğramanı gerektirecek bir şey değil, THH'ye dosya açtıktan sonra arka planda senin bir şey yapmanı gerektirmeden ilerleyecek bir süreç. Sadece 20 dk'nı alacak bir hazırlık süreci var, bu yüzden başvurunu yapmanı öneririm. Üstelik karar çıktığında %100 lehine olacağından belki de senin maddi şekilde alabileceğinden çok daha yüksek tutarda bir monitörü ücretsiz(iade ettikleri tutar karşılığında) vermek zorunda kalacaklar.

Dİlekçene yazman gereken şeyler şunlar, iade edilen tutarın onayın olmamasına ve değişim istemene rağmen yapıldığını, satışını devam ettikleri bir üst model monitörlerin olduğunu (satış sayfalarının ekran görüntülerini ekleyerek) ve bu nedenle 6502 sayılu kanuna aykırı senin yerine kullanılan seçimlik hakkında iade edilen tutarın karşılığında bu ürünlerle veya farklı en yakın bir üst model bir muadili ile değişiminin yapılmasını arz etmen gerekiyor. ChatGPT'den bu konuda yazım için yardım alabilirsin (referans gösterdikleri kanunları kontrol etmeden olduğu gibi yazmamaya çalış)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı