Katılıyorum. Aynısını ben de yaşadım.Mutlaka arayın. Kendileri ilgilenmiyor pek.
Katılıyorum. Aynısını ben de yaşadım.Mutlaka arayın. Kendileri ilgilenmiyor pek.
Tek tek bakınca görünüyor ürünler hocam set olarak değil de.Artık gözükmüyor.
![]()
Asus TUF Gaming Combo Aura Sync RGB K5 Mech-Brane Klavye Mouse Set - incehesap.com
Asus TUF Gaming Combo Aura Sync RGB K5 Mech-Brane Klavye Mouse Set fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu da benim şansım işte.Çok garip, ben de daha yeni kasa almıştım fanlardan biri çalışmayı durdurdu 1 günde, destek istedim hiç yormadan iade etmek istemiyorsaniz kasayı, fanı bize gönderin yenisini gönderelim dediler. Anında da gönderdiler. Şaşırdım bence bir olay vardır bu durumda.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de sana bir soru sormak istiyorum konuyla alakasız olacak ama kusura bakma şimdiden. Gaming gecesinden ekran kartı satın almıştım ve ekran kartında Coil Whine oluyordu bu sebeple ürünü değişime gönderdim. Kargo onlara ulaşmış ama bana geri dönüş yapılmadığı için ben de müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldım. Onlar da ürünün onlara ulaştığını doğruladılar ve 20 iş günü içerisinde sürecin sonlanacağını söylediler. Sorunumla alakalı bir gelişme olursa bana geri dönüş yapacaklar mı yoksa her seferinde benim arayıp bilgi mi almam gerekiyor?
THH'ye başvursanız sonuç alırsınız büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.