İnceleme Dell 27″ G2722HS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben Dell'in bana sunduğu 32 inç monitörü onaylamıştım. Bir arkadaşımın 32 inç monitörünü evde denedim aşırı büyük geldi. Daha doğrusu masama büyük geldi. Dell'e mail attım durumu özetleyen bu sefer ben onlara öneri sundum dedim AW2723DF modelini yollayabilir misiniz diye. Aradan 2 gün geçti önerimi kabul edip benim istediğim monitörü yolluyorlar.

Alienware 27 Gaming Monitor - AW2723DF kargoya verilmiş yurt dışından geliyor anladığım kadarıyla. Teslim tarihi 27 Aralık ile 2 Ocak arası teslim yazıyor.​

Ben bu olaydan şunu anladım. Monitör alacaksan Dell. Başkasına hiç bakmaya gerek yok. Adamlar sağ olsun ne uğraştırdılar ne bana zorluk çıkardılar. 2-3 fazla verip mümkün oldukça artık bir ürün alıyorsam ilk bakacağım marka Dell.

Demiştim Hayırlı olsun. Monitör bayağı iyi duruyor.

Hocam merhaba bende şu an Acer Nitro XV272s model monitör var. Monitörümden memnunum ama sağ altta bir miktar IPS glow var. İade edip Dell G27722HS almayı düşünüyorum ama sizdeki monitörde IPS glow çok mu? Özellikte siyah görüntilerde göze batıyor mu?

Son düzenleme:
Bunlar da dahili hoparlör yoktu bildiğim kadarıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…