Dell G2422HS iyi midir?

İkisi de ideal PPI değerinin üzerinde.
Küçük bir masan yoksa veya yakından bakmıyorsan 27 inç de alabilirsin.

Bence hissetmeyeceğin 21Hz için kaliteden kısma. Ama istiyorsan bunu al.

Masa orta boylarda resmini koyuyum bulursam.

Arkadaki televizyon bu arada kanallar için PC'ye bağlı değil.

Dosya Ekleri

• IMG_0058.jpeg
    IMG_0058.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 39
Sandalyeyi masanın dibine kadar çekip bakmıyorsan 27 pek de büyük gelmez alabilirsin.
Bana sorarsan bu masanın ideali 24 inç.

Benim monitör işi yattı usta LGS açıklanmış bugün ne bilgisayar kaldı ne bilgisayarın faresi ne bilgisayarın adaptörü telefonumu da alacaklar Allah'a emanet ol yardımların için teşekkür ederim.

Benim monitör işi yattı usta LGS açıklanmış bugün ne bilgisayar kaldı ne bilgisayarın faresi ne bilgisayarın adaptörü telefonumu da alacaklar Allah'a emanet ol yardımların için teşekkür ederim.

Moralini bozma kardeşim. LGS her şey değil üniversiteye güzelce hazırlan ve güzelce çalış, emin ol güzel şeyler başaracaksın. Ailenin sana ceza vermesi Türk ailelerin kronik sorunu zaten. Her aile yapar bunu ve bu çok yanlış bir şeydir ama anlamazlar. Yapacak bir şey yok buna karşı, dediğim gibi kendine bir hedef oluştur ve o hedefi yerine getir. Hoşçakal.

Moralini bozma kardeşim. LGS her şey değil üniversiteye güzelce hazırlan ve güzelce çalış, emin ol güzel şeyler başaracaksın. Ailenin sana ceza vermesi Türk ailelerin kronik sorunu zaten. Her aile yapar bunu ve bu çok yanlış bir şeydir ama anlamazlar. Yapacak bir şey yok buna karşı, dediğim gibi kendine bir hedef oluştur ve o hedefi yerine getir. Hoşça kal.

Hocam biraz konuyu hortlatmış oldum seninde bildigin kadarıyla patlatmıştı konu zaten monitör bayağı pahalanmış peki

Bu monitör nasıldır özellikleri iyi mi bir de VA panel falan diyor ama renkler çok kötü mü yoksa IPS önerin var mıdır 3-4 k arası HDMI artık fark etmez 24 inç.

Hocam biraz konuyu hortlatmış oldum seninde bildigin kadarıyla patlatmıştı konu zaten monitör bayağı pahalanmış peki

Bu monitör nasıldır özellikleri iyi mi bir de VA panel falan diyor ama renkler çok kötü mü yoksa IPS önerin var mıdır 3-4 k arası HDMI artık fark etmez 24 inç.
Va nın renkleri monitör dandik olmadıkça kötü olmaz merak etme ama serilik kısmında geride olur.
Vp249qgr veya vx2428 e bakabilirsin.

VA'nın renkleri monitör dandik olmadıkça kötü olmaz merak etme ama serilik kısmında geride olur.
VP249QGR veya VX2428'e bakabilirsin.

VX2428 çok güzel duruyor özellikleri vb şahane gibi.
Klavye çözersem bir de alacağım klavye piyasası çöp okullar başlıyor gerçi ama sorarım bir babama artık zaten kendi kumbaramadan alıyorum babam bir şey demiyor. Hocam bir şey diyeceğim bu HDMI 2.0 portunu bir şekilde DisplayPort'a dönüştürmek mümkün müdür yoksa 1.4 destekliyor ama 144 Hz veriyor muydu 1.4 yoksa 60 mı?

Son düzenleme:
VX2428 çok güzel duruyor özellikleri vb şahane gibi.
Klavye çözersem bir de alacağım klavye piyasası çöp okullar başlıyor gerçi ama sorarım bir babama artık zaten kendi kumbaramadan alıyorum babam bir şey demiyor. Hocam bir şey diyeceğim bu HDMI 2.0 portunu bir şekilde DisplayPort'a dönüştürmek mümkün müdür yoksa 1.4 destekliyor ama 144 Hz veriyor muydu 1.4 yoksa 60 mı?
1.4 144hz veriyor. Vx2428 yerine vp249qgr daha iyi olur aslında. Şuan kötü bir model gibi gözüküyor vx2428.

1.4 144Hz veriyor. VX2428 yerine VP249QGR daha iyi olur aslında. Şu an kötü bir model gibi gözüküyor VX2428.

Hocam sanki ofis monitörüymüş gibi duruyor başka öneriniz var mıdır yoksa bunu almı dersiniz.

kontrast oranı falanı filanı dell ile viewsonic e göre birraz daha iyi sanki onu demeden duramayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı