Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD

Bütçe
10.000
Teşekkür ediyorum güzel düşüncen için. Fakat önermediğim konu olmuş olamaz. Dell'i bu foruma sokan kişi zaten benim. O konuyu atar mısın rica etsem. Başka bir şey konuşuluyor olabilir. Merak ettim.
Dell'i önerme sebebim ise Dell G2724D Review incelemesinin başarılı olması.

MSI teknik olarak başı çeker. Ardından Dell gelir, ardından Gigabyte M27Q değil G27Q önerim olur. M27Q'nun piksel dizilimi BGR formatında. Metinlerin dizilimi bozuk ve çarpık olabiliyor. RGB dizilimli olan G27Q önerimdir. Tabii en son tercih.
Fakat belirteyim MSI-QD için forumda ikiye bölünmüşlük var. Bir kısım çok memnunken bir kısım memnun olmadı.

Teşekkürler hocam yanıt için. MSI-QD modeli stoklara eklenirse diye biraz daha bekleyeceğim. Type-C çıkış olması avantaj olabilir, MacBook ve Konsol için kullanmayı düşünüyorum.

Bu konunun sahibi siz sanıyordum hocam kusura bakmayın. Sizin değilmiş. Bu rehberi baz almıştım araştırmalarımda.

Bu konuyu hazırlayanlar benim arkadaşım. Profound, burada ki mod ekibi çok sorguluyordu ve bir gün dayanamayıp agresif bir mesaj yazdığı için 1 yıllık ban yedi. Özel hayatımda tanıdığım bir insan. Fakat bu konu yazdılğı zaman bu konuda konuşulan Dell henüz üretilmemişti.
Bizim önermediğimiz Dell farklı bir model. Dell S2721DGF/A bunun için olumsuz konuşuyorduk. Lütfen karıştırmayalım bunları.

Teşekkürler hocam yanıt için. MSI-QD modeli stoklara eklenirse diye biraz daha bekleyeceğim. Type-C çıkış olması avantaj olabilir, MacBook ve Konsol için kullanmayı düşünüyorum.

MSI-QD'nin konsol desteği de var. Bu yüzden avantajlı olur sizin için. Umarım yakında gelir.

Ben DELL ürününü PC ve PS5 için satın aldım. VRR dahil tüm her şeyi destekliyor diye.

Bu konuyu hazırlayanlar benim arkadaşım. Profound, burada ki mod ekibi çok sorguluyordu ve bir gün dayanamayıp agresif bir mesaj yazdığı için 1 yıllık ban yedi. Özel hayatımda tanıdığım bir insan. Fakat bu konu yazdılğı zaman bu konuda konuşulan Dell henüz üretilmemişti.
Bizim önermediğimiz Dell farklı bir model. Dell S2721DGF/A bunun için olumsuz konuşuyorduk. Lütfen karıştırmayalım bunları.

MSI-QD'nin konsol desteği de var. Bu yüzden avantajlı olur sizin için. Umarım yakında gelir.
Fiyatlar ocaktan sonra artmadan direkt DELL aldım, MSI seçmedim diye umarım pişman olmam 🥲

Sana zahmet mesajımı görünce etiket atar mısın özel mesaj atamıyorum bulamadım burada nedense bir iki sorum olacak yardımcı olursan.

Fiyatlar ocaktan sonra artmadan direkt Dell aldım, MSI seçmedim diye umarım pişman olmam

Olmazsın. İki monitörde başarılı. Denk ürünler olmasa zaten bunu belirtirdim. 👍

Sana zahmet mesajımı görünce etiket atar mısın özel mesaj atamıyorum bulamadım burada nedense bir iki sorum olacak yardımcı olursan.

Özel mesaj forumda zaten bulunmuyor. Nedir sormak istediğin?

Bugün G2724D ürünüm geldi. 1080p, TN panelden sonra çok farklı hissettiriyor aşırı iyi. Alışmam uzun sürecek gibi ama mükemmel görünüyor her şey.

Hayırlı olsun. Ben de beklemeyip Dell alacağım gibi :)

@Saint Lucia başlıktan çok farklı bir konu ama yeni bir konu açıp karıştırmak istemedim. Şu an 1050 Ti ekran kartı i7-7700HQ işlemciye sahip bir Notebook'a sahibim. 1440p oyun açması pek mümkün değil. İleride sistemi iyileştirir ya da konsol alırsam diye almışken 1440p monitör alayım demiştim. 1440p monitörde oyunlarda 1080p oynarsam çok kötü bir görüntü mü alırım? Ne önerirsiniz?

Hayırlı olsun. Ben de beklemeyip Dell alacağım gibi :)
Ya şu an deneyim açısından ÜBER bir seviyede artış olduğu için ne desem yanlış olacak gibi. Eski monitörümde Alienware AW2518H öyle çok berbat bir monitör değildi ama 1080p ve TN panel herhalde bu kadar fark ettiriyor. Bir tek 240'dan 165'e düşüş yaşamam üzücü ama şu an o da düşüncede sadece. 240 ve 165 arasındaki farkı henüz masaüstünde fark edemedim. Herhalde bir CS veya Valorant girsem fark edeceğim ama onları da bırakalı 2 sene oluyor :)

Bugün G2724D ürünüm geldi. 1080p, TN panelden sonra çok farklı hissettiriyor aşırı iyi. Alışmam uzun sürecek gibi ama mükemmel görünüyor her şey.

Bende Dell AW27427DM modelini aldım bugün bakalım aynı kaliteyi bende görürüm umarım. Ne zaman elime ulaşır bilemiyorum herhalde pişman ettirmez beni. :D

Başlıktan çok farklı bir konu ama yeni bir konu açıp karıştırmak istemedim. Şu an 1050 Ti ekran kartı i7-7700HQ işlemciye sahip bir Notebook'a sahibim. 1440p oyun açması pek mümkün değil. İleride sistemi iyileştirir ya da konsol alırsam diye almışken 1440p monitör alayım demiştim. 1440p monitörde oyunlarda 1080p oynarsam çok kötü bir görüntü mü alırım? Ne önerirsiniz?

Mecbur zaten 1080p düşeceksin. Bu çözünürlük konusu biraz fifti fifti. İzlediğin video/dizi/film ve oynadığın oyunun video formatına göre o görüntünün düşük çözünürlüğü absorde edebilmesi gibi durumlar var. Bir oyunda çözünürlük düşünce çamurlu görüntü göreceksin, başka bir oyunda görmeyebilirsin.
*İleri de 2K çözünürlük için sistem ya da konsol alacaksan. Niyetin varsa yani al dursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı