Çözüldü Dell Inspiron 3558 Ethernet Kext

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmkuT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik
Dual Doot yapmak için diski sıfırlayıp belirli bir kesmine Windows, diğerine Mac kurdum. Daha önceki linkteki Kext'i KCPM Utility Pro'ya installation kısmına sürüklüyorum orada "install kexts to /library/extensions/" kımı seçili sonra execute diyorum işte bir şeyler doluyor ve finished penceresi geliyor daha sonra ok tuşuna basıyorum ama herhangi bir ethernet gözükmüyor. Ağdan "+" işaretine basınca "Ağ tercihlerinde bir hata oluştu" diyor. Acaba ben kexti mi yanlış yüklüyorum?

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8jpg.jpg
9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamalar --> İzlenceler --> Terminal.app uygulamasını açıp aşağıdaki komutu deneyebilirsiniz.
Kod:
sudo kextcache -i / -v -f

Komutu uyguladığımda böyle bir takım yazılar çıktı.
Kcpm ile sürükle yapınca olmuyordu bende kext dosyasının üzerine çift tıklayayım dedim ve daha sonra Ağ kısmında gözüktü. Cidden şaşırdım şuan :) Teşekkür ederim tekrardan.
photo_2018-11-04_16-00-39.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı