Dell Inspiron 7577 FPS düşmesi

Daha fazla  
Öncelikle merhaba, uzun zamandır boğuştuğum bir sorunu size anlatmak istiyorum. Dell'in Inspiron 7577 model oyuncu laptopuna sahibim. Aldığımdan beridir FPS düşmesi sorunlarıyla uğraşıyorum. Anlık takılma olup GPU kullanımı birden 0 oluyor. Ardından hemen eski değerine yükseliyor. Bu şekilde olması oyunun anlık takılmasına sebebiyet veriyor. Videoya da koydum zaten defalarca servise gönderdim ama çözemediler. Sorunu baktım onlar çözemiyor, kendim deneyeyim dedim piyasadaki tüm çözümleri denedim fakat çare bulamadım;
-CPU&GPU undervolt denedim.
-ThrottleStop'la Turbo kapatıp denedim.
-BIOS'tan SpeedStep kapatıp denedim.
-Format attım (Windows'u başka sürüme bile yükleyip denedim.)
-Bilgisayarın sıcaklık değerleri videoda var çok olduğunu düşünmüyorum.
-HDD'de sıkıntı vardır deyip SSD'ye yükledim ama sorun devam etti.
-Dell supportasist'i kaldırdım.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ya sıcaklıktan ya da RAM kullanımından olacağını düşünüyorum. Oyun oynarken arkada başka programlar açık mı? Açıksa kapatın. Açıkçası ikinci oyunda işlemci sıcaklığı bana biraz fazla geldi. Eğer bilgisayarı alalı uzun zaman geçtiyse termal macunu yenileyin ve hava almasını sağlayın.

Hocam ya sıcaklıktan ya da RAM kullanımından olacağını düşünüyorum. Oyun oynarken arkada başka programlar açık mı? Açıksa kapatın. Açıkçası ikinci oyunda işlemci sıcaklığı bana biraz fazla geldi. Eğer bilgisayarı alalı uzun zaman geçtiyse termal macunu yenileyin ve hava almasını sağlayın.

Garanti dışı kalmasın diye şimdilik kasaya elleyemiyorum yakın zamanda yeniden servise göndermeyi düşünüyorum bende şüpheleniyorum RAM'den ama emin değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı