Dell S2417DG vs AOC AGON AG241QG

AOC AGON AG241QG 165 Hz 23.8" 1ms (HDMI+Display+4xUSB) Fiyatı Bunu sipariş edeceğim şunun iade işlemleri hallolsun. Umarım bunda bir sorun olmaz rapor vs uğraştırmasınlar :)
Dell S2417DG Review | PC Monitors Burada biraz aşağı in mavi bir bölge olacak orada fareni hareket ettirir misin? Bir de ekranı yukarı aşağı hareket ettir. Monitör ayarlarından Responste Time Fast olsun. Bu dediklerimi yap sende de arkasında iz bırakma görünecek mi? @MoonWalker
Hocam o dedigini yaptım o bölgede birden alta alta aynı rakamlar ve harfler oluşuyor koyu renkte bunu diyorsan eger.Yoksa anlamadım cahilligime ver :D

An itibariyle HB' den iade aldım.
Adeks benden ürünü iade ederken dış kartonu naylona sarılıyor ya zarar görmemesi için ve üzerine kırılabilir hassas damgası vuruluyor. Bunu kargo firmasından talep edin verirken dedi. O naylona sarılıp üzerine gerekli bilgiler yapıştırılsın eğer direkt kartona olursa satılabilirliğini kaybeder bu da sizin başınızı ağrıtır dedi. Kargo da o naylona sarıyorlar değil mi?
Hocam o dedigini yaptım o bölgede birden alta alta aynı rakamlar ve harfler oluşuyor koyu renkte bunu diyorsan eger.Yoksa anlamadım cahilligime ver :D
Estağfurullah. Tam da bahsettiğim. Fast modda öyle olurken Normal modda olmuyordu değil mi? İşte ghosting sorunu bunu da gerekçe ve delil olarak kullanınız. Ben Laptop da denedim hiç bir sorun olmadı o sayfada ama Fast modda bu monitör de bahsettiğim ve gördüğünüz durum olmakta. Arkalarında iz bırakmakta vs.

Adeks benden ürünü iade ederken dış kartonu naylona sarılıyor ya zarar görmemesi için ve üzerine kırılabilir hassas damgası vuruluyor. Bunu kargo firmasından talep edin verirken dedi. O naylona sarılıp üzerine gerekli bilgiler yapıştırılsın eğer direkt kartona olursa satılabilirliğini kaybeder bu da sizin başınızı ağrıtır dedi. Kargo da o naylona sarıyorlar değil mi?

Estağfurullah. Tam da bahsettiğim. Fast modda öyle olurken Normal modda olmuyordu değil mi? İşte ghosting sorunu bunu da gerekçe ve delil olarak kullanınız. Ben Laptop da denedim hiç bir sorun olmadı o sayfada ama Fast modda bu monitör de bahsettiğim ve gördüğünüz durum olmakta. Arkalarında iz bırakmakta vs.
Valla ben bir poşeti eksik yolladım güç kablosunun poşetini yollamamışım ,bir poşeti de açarken yırtmıştım ,aynı şekilde monitörün önündeki çizilmesini önleyen şey de yırtıktı iade aldılar.
Evet ,sorun o zaten alt alta oluşuyorlar.

Hayırlı olsun dostum darısı benim başıma. :D Bende yarın 14 günlük kolay iade bölümünden ürünü begenmedim diyip göndersem mi acaba?
Teşekkürler. Ben arızadan felan hiç bahsetmedim ürünün hdmı kablosu eksik çıktı ,ayrıca beğenmedim diyerek gönderdim. Özellikle arızadan dolayı yollamadım ki teknik servis gibi saçma sapan şeyler çıkmasın diye. Sen de öyle dene bence.
Bu ürün ile hiç uğraşma. 14 Günlük Cayma Hakkın varsa hiç bekleme sen de talep oluşturup gönder. AOC AGON AG241QG 165 Hz 23.8" 1ms (HDMI+Display+4xUSB) Fiyatı 400 TL fazlasına bu monitör var. Bence kaçırma :)
Aynen ,bu saçma sapan sorunlarla uğraşacağıma 400 fazla veririm sorunsuzunu alırım daha iyi.

Bütçeniz yeterse bu monitörü alın.
Asus ROG SWIFT PG278QR 27" 1ms (HDMI+Display) WQHD Oyuncu Fiyatı

Ben Asus PG279Q modelini alıyorum.
Asus ROG PG279Q 27" 4ms (HDMI+Display) QHD IPS Oyuncu Fiyatı
Fiyatı 3.810,72 olarak görülüyor bende ama sepete ekleyince 3.834,13 TL oluyor. Görsel etiket sorunlu.
Aradım bilgi aldım. Fiyatı şuan için 3.834,13 TL indirimli olarak.
AOC AGON AG241QG 165 Hz 23.8" 1ms (HDMI+Display+4xUSB) Fiyatı Bununla arasındaki fiyat farkının sebebi nedir? Sadece inç mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı