Exsa
Decipat
- Katılım
- 24 Aralık 2022
- Mesajlar
- 2.221
- Çözümler
- 4
Bana çok panik yapmışsın diyemez.Hocam neyin peşindesiniz. 6.8 de yüksek bir değer. Depremin iyisi kötüsü yok. Giden canlar var. Hepimize geçmiş olsun.
Bana çok panik yapmışsın diyemez.Hocam neyin peşindesiniz. 6.8 de yüksek bir değer. Depremin iyisi kötüsü yok. Giden canlar var. Hepimize geçmiş olsun.
Senle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim ama yanlış düşünüyorsun.1 Haftadır evlere giremeyen halka neden panik yapmışsın demek biraz sıkıntılı bir düşünce yapısı...Kıyaslama mı yaptım ben? Yazdığımı iyi okuyun. Senin psikolojik desteğe ihtiyacın var, kolay gelsin.
Evet sağlam ev önemli ama doğu Anadolu fay hattı çok sıkıntılı daha fazla katlanamam.Hem bina iyi hem bölgesi iyi olan yerler mutlaka vardır.Deprem olmayacak denilen biryer bakmak yerine sağlam bir ev bulun. Hatayın hiç bir şey olmamış gibi, hayat devam eden bir ilçesi var. Belediye başkanı hiç bir kaçak yapıya izin vermediği için yıkılan bina sıfır.Hatay Erzin yazarsanız görürsünüz. Demem o ki bu kadar şiddetli, bir depremi, bile hasarsız atlatabiliyorsunuz sağlam evler olunca.
Hocam Karaman KKTC yaşanan bir deprem Karaman da hissedilmez mi? Helen yayı var tehlikeli. Ankara da olası İstanbul depreminde sallanır.
Düşüneceğim Marmaraya yakın diye tırsıyorum biraz ama bakacağım.Atatürk'ün başkent yaptığı yer.
Ankara.
Ne bencilliği?Konuyu açan arkadaş "ne kadar bencil"ve herkes doğal olarak "ankara" vs yazmış.. Abi bencillik bu kadar doğal mı gerçekten? yoksa herkesin ankara vs gibi yerlere taşınma imkanı varda benmi bilmiyormu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.