Deprem sonrası büyük ihtimalle yaşanacak senaryo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatırlıyorum çok net. Elazığ depremi olmuştu, suçlu Ekrem İmamoğlu denildi, sırf adam kayak yapmaya mı ne gitmiş, ondan dolayı.

İzmir depremi de orada zina var diyeymiş. O yüzden deprem olmuş yani.
İzmir depremi de önlem alınmadığı içindi. Biz okuldayken okulun camları patlamıştı. Onu nasıl zinaya bağladılar anlamıyorum. Zina yapılınca fay hatlarına bir şey mi oluyormuş acaba.

İzmir depremi de önlem alınmadığı içindi. Biz okuldayken okulun camları patlamıştı. Onu nasıl zinaya bağladılar anlamıyorum. Zina yapılınca fay hatlarına bir şey mi oluyormuş acaba.

Hocaların bile dediğini gördüm ya.

Bu depremi de Ameriganya yapmış zaten. HAARP yapmış.

Çok pardon da bu olayların AKP ile ne ilgisi var? Evleri düzgün yapması gerekenler mimarlar. Erdoğan ne zaman kalkıp ben mimarım dedi? Her şeyi siyasete bağlamayın. Ayrıca Kur'an içerisinde toplu ölümler olacağı ve herkesin dinden uzaklaşacağı bir dönem olacağı yazıyordu zaten. Şuan tam olarak o dönemdeyiz. Yani din ile ilişkilendirilecek bir yanı var konunun. Ama ört bas etmek ne alaka onu anlamadım. Kısacası kafanda saçma bir senaryo yazmışsın. Çok kafana takma şunları. Ülkeden gidip kendini kurtarmaya bak bence.
Deprem vergisini kim alıyor, mimarlara müteahhitlere o izinleri kim veriyor, Japonya'da insanların %90'ı ateist o insanlar kaç bin kat daha büyük bi deprem yaşamasına rağmen neden burunları bile kanamıyor ? Bunları da cevaplarsan sevinirim.

Herhangi bir parti başkanını veya cumhurbaşkanını ev denetlemeye gittiğini duymadım. Demek ki onlar denetlemiyorlar.

Kur'an ayetlerini biraz araştırırsan bazı olayların olacağı yazıyordu. Ayrıca neden laf anlatmaya gerek yok anlamadım. Beni kafanda kapalı ve "AK PARTİ SÜPER" diyen bir teyze mi sandın? Bunları diyecek olsam o teyzeler gibi kameralara atlardım. Her eleştiriye ve fikire açığım. Kimseyi de senin gibi aşağılayıp yargılamam.
Ben 15 değil, bu bilgiyi 12 yaşında bilirdim. Yeni nesil şöyle böyle derken adamlara hak vermeye başladım gibi.

İmar ruhsatı denen bir şey var, bunu araştır. Belediyeler imar ruhsatını denetler. Mesela sadece deprem riski 4 olan Trabzon'da en fazla 5 katlı bina oluyor.

Çok pardon da bu olayların AKP ile ne ilgisi var? Evleri düzgün yapması gerekenler mimarlar. Erdoğan ne zaman kalkıp ben mimarım dedi? Her şeyi siyasete bağlamayın. Ayrıca Kur'an içerisinde toplu ölümler olacağı ve herkesin dinden uzaklaşacağı bir dönem olacağı yazıyordu zaten. Şuan tam olarak o dönemdeyiz. Yani din ile ilişkilendirilecek bir yanı var konunun. Ama ört bas etmek ne alaka onu anlamadım. Kısacası kafanda saçma bir senaryo yazmışsın. Çok kafana takma şunları. Ülkeden gidip kendini kurtarmaya bak bence.

Bu projeleri onaylayan ben miyim?

Sende biliyorsun sorumlusunu ama yanlış anlaşıldın kardeşim daha demin ki yazdıklarını görünce anladım iyi düşündüğünü ama şu hatan var devlet bu ve çeşitli kurumları denetlemek zorunda o bu işlere bakıyor bir sefer olur anlarız önlem alır ama önlem almadan enkaz yerlerine 3-4 gün sonra gidip para vereceğim şunu vereceğim demesi her şeyi açıklıyor bence. (not: Bu adamların 10 bin TL'ye değil sıcak güvenli bir yere ihtiyacı var)

Yanlış bilmiyorsam bu belediyenin elinde.
Deprem olan illerin çoğu Akp tarafından yönetiliyor. Ayrıca olay sadece imar izni vs. değil 20 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar, 1999 depreminde yaptıkları konuşmanın kayıtları duruyor, dünya'nın vergisini alıyorlar birde zaten yapmaları gerek işi kazanç kaynağı görüp vergiye bağlıyorlar ama sonuç. Cidden yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı