Deprem sonrası büyük ihtimalle yaşanacak senaryo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CHP neden ev denetlesin? Neden mesela? Ülkeyi kim yönetiyorsa onun denetlettirmesi gerekir.😀
Tarafsız şekilde yazıyorum. Adam CHP gelirse, yani iktidar olursa demiş. Bunu nasıl yanlış ankayabilirsin? Üstüne de 4 tane okuma yazması olmayan arkadaş beğenmiş ne diyeyim. :D

Yazıp yazıp siliyorum, deprem değil bina öldürür arkadaşlar. Bu depremin sonuçlarını herhangi bir mitolojiye bağlamak yerine, müteahitlere ve denetim sistemlerine odaklanarak sorunu birlikte çözebiliriz.

Japonya'da deprem olunca kayıp bile olmuyor. Çünkü orada Mimar Sinan'ın ray sistemi kullanılıyor. Biz kullanmıyoruz bile. Ne çok gülüyorlardır bize...

E o zaman yönetimle alakalı olmuyor mu?

Kanka başka yerleri ortaya katma Türkiye'deki ak parti tarafından yönetilen illerden bahsediyoruz.
AKP tarafından yönetilmeyen il veya ilçelerde de çok farklı bir şey yok emin olun. Ben İzmir'in Tire ilçesinde yaşıyorum. Atakan Duran yönetiyordu burayı en son. 2 haftada 1 su ve elektrik gidiyor. İnternet alt yapıları zaten berbat. Her yeri kazıyorlar. Yollarda kazılmadık yer kalmadı.

Tarafsız şekilde yazıyorum. Adam CHP gelirse, yani iktidar olursa demiş. Bunu nasıl yanlış ankayabilirsin? Üstüne de 4 tane okuma yazması olmayan arkadaş beğenmiş ne diyeyim. :D
Güzel kardeşim arkadaş postun da şu cümleyi yazmış "İki parti başkanının da kalkıp ev denetlediğini veya depreme önlem aldığını görmedim." Asıl senin okuma yazman yok sanırım.😀

Afetzedeye bunlar kaderin planı falan demiş başımızdaki japonyadakilere kader yazılmıyor galiba.

CHP'nin de bu konuda çok farkı yok. İzmir en büyük örneği. Trabzon'da maksimum 5 kat ise, orada Amerikan usulü 2 katlı ev yapmak gerek de durum ortada. Umarım bundan ders çıkarırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı