Deprem sonrası büyük ihtimalle yaşanacak senaryo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Deprem olan illerin çoğunu AKP yönetiyor." İzmir şuan kimin yönetiminde acaba? Burayı o parti yönetmiyor diye çok mu iyi durumdayız?
İzmir ile deprem bölgelerinin ne alakası var şu an? Konuya trollük yapmaya geldiysen uza lütfen burada insan hayatını konuşuyoruz.

Bir bakıma bunların sebebi işçiler. İnşaat işçileri mültecilerden oluştuğu için adamın umurunda değil, zaten kendisi oturmayacak. Yüksek ihtimal seçimden 4-5 yıl sonra da ülkesine dönecek. Uğraşmıyorlar. Burada yeni yapılmış binalarda 1 sene içinde çatlakların oluştuğunu, bazı tuğlaların(artık ne kullanılıyorsa bilmiyorum) düştüğünü kırıldığını gördüm. Ülkücüleri sevmesem de Türkün işini Türkler yapmalı.

"Deprem olan illerin çoğunu AKP yönetiyor." İzmir şuan kimin yönetiminde acaba? Burayı o parti yönetmiyor diye çok mu iyi durumdayız?
Başka bir arkadaş belediyeyle ilgili bir şey söylemiş, arkadaş da deprem olan illerin çoğunun belediyesinin AK Partiye ait olduğunu belirtmiş. Ya anlamamak için direniyorsun ya da trollsün.

Adam “CHP’de gelse AKP’de olsa” demiş, sonra dediğin şekilde tamamlamış. O “gelse” kelimesinden ne anlıyorsun? Adam iki olasılıkta da başkanların ev denetlemeyeceğini söylemiş. Yav ne anlatıyom ben sen de anladın ne demek istediğimi uzatmanın manası yok. :D
Kardeşim sende zaman algısı yok mu? Arkadaş 2 Parti'nin de ev denetlediğini görmedim yazmış. Sence CHP neden ev denetlesin?

AKP tarafından yönetilmeyen il veya ilçelerde de çok farklı bir şey yok emin olun. Ben İzmir'in Tire ilçesinde yaşıyorum. Atakan Duran yönetiyordu burayı en son. 2 haftada 1 su ve elektrik gidiyor. İnternet alt yapıları zaten berbat. Her yeri kazıyorlar. Yollarda kazılmadık yer kalmadı.
Aynı yerde yaşıyoruz ve henüz daha elektrik ya da su kesintisi ile karşılaşmadım. İnternet altyapısı ''Türk Telekom'' sayesinde. Yol kısmı doğru. Lütfen biraz daha mantıklı bir şeyler salla.

Başka bir arkadaş belediyeyle ilgili bir şey söylemiş, arkadaş da deprem olan illerin çoğunun belediyesinin AK Partiye ait olduğunu belirtmiş. Ya anlamamak için direniyorsun ya da trollsün.
Hiç kimsenin yazısını cevaplamamış. Ben de ortaya onu söyledi sandım.

Bir bakıma bunların sebebi işçiler. İnşaat işçileri mültecilerden oluştuğu için adamın umurunda değil, zaten kendisi oturmayacak. Yüksek ihtimal seçimden 4-5 yıl sonra da ülkesine dönecek. Uğraşmıyorlar. Burada yeni yapılmış binalarda 1 sene içinde çatlakların oluştuğunu, bazı tuğlaların(artık ne kullanılıyorsa bilmiyorum) düştüğünü kırıldığını gördüm. Ülkücüleri sevmesem de Türkün işini Türkler yapmalı.
İşçi Türk olsa ne olacak?

Aynı yerde yaşıyoruz ve henüz daha elektrik ya da su kesintisi ile karşılaşmadım. İnternet altyapısı ''Türk Telekom'' sayesinde. Yol kısmı doğru. Lütfen biraz daha mantıklı bir şeyler salla.
Hangi ilde yaşadığını bilmiyorum da, bizim burada gece bile su ve elektrik kesiliyor. Ne sallayacağım sana yalan borcum mu var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı