Depremi ABD mi yaptı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yorumlarınızı bana karşı yapmayın ben bunu demiyorum bir parti grubu diyor, düşünüyor.

Konu hakkında, yıllarını vermiş, çalışmalar yapan, veriler toplayan, makaleler yazan; profesörlerimiz, bilim adamlarımız mevcut. Sürekli uyarılarda bulunuyorlar, bilgi aktarıyorlar, "deprem kuşağındayız, hazır olun" diyorlar, lakin çok fazla dinlemiyoruz.
 
Konu hakkında, yıllarını vermiş, çalışmalar yapan, veriler toplayan, makaleler yazan; profesörlerimiz, bilim adamlarımız mevcut. Sürekli uyarılarda bulunuyorlar, bilgi aktarıyorlar, hazır olun diyorlar, lakin çok fazla dinlemiyoruz.
Haklısınız 2019da bir haber kanalı bunu dedi orada sıkışma var her an deprem olabilir dedi bir profesör. Depremden 3 gün önce avrupanın bir ülkesi deprem olacağının mesajını vermiş ve doğru çıktı. Uyarılara kulak asmadan pembe düşlerde yaşamayı bırakması gereken kişiler var.
 
@WolreaG bu hadise bu toprakların bir parçası ve bizi hep hazırlıksız yakalıyor. Neyse ki yardımlaşma kültürümüz hâlâ devam ediyor ki insanlar bir şekilde fayda sağlamak için çabalıyor. Komplolar ile zaman kaybetmek yerine, bunlarla ilgilenmek daha iyi olur gibi. Bu tip konularda sizinle konuşan kişilere de enerjilerini bu yöne kanalize etmeleri tavsiyesini verebilirsiniz.
 
Celal şengör'e göre H.A.A.R.P şu anlık bu kadar büyük bir depremi tetikleyecek kadar büyük değil.
 
Kaç yıllık biriken enerjiye inanmayan insanlar, HAARP'a inanıyor ya :D Haarp olsa önce İstanbul'u yıkarlardı. Ardından direkt savaş açarlardı zaten. Kafanız mı güzel.
 
Haarp falan böyle komplo teorilerini sevenlerin izlemesi gereken bir belgesel bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Evet dostum ABD yaptı var mı başka aklına takılan eden ?
Hiç mi kafanız çalışmıyor anlamadım ki.
 
H.A.A.R.P şu anlık bu kadar büyük bir depremi tetikleyecek kadar büyük değil.
Şu anlık diye bir saçmalık yok. HAARP deprem üretemez, böyle bir işlevi de yok. Atmosfer olaylarını inceleyen ve denizaltı iletişimi sağlayan bir tesis sadece.
 
NYGMA izleyenin kendisine saygısı yoktur hala inanan var mı bunlara?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı