Depremi ABD mi yaptı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı kişiler Amerika'nın bunu yapacak gücü olduğunu ve onların yaptığını diyor. Doğru mu?

Tabii hocam onlar yolladi herkes yalan söylüyor o yüzden bize yardım eden ilk ülkelerden hocam yalan söylüyorlar. Hocam Allah aşkına ne ABD yapması bu normal deprem bu bildiğimiz deprem kimse yapmadı bence ki ABD de yarım gönderdi bayağı.
 
Nygma'nın son videosunda kırılması yakın olan bir fay hattı'nın haarp teknolojisi ile kırılabileceğini söylemişti deneyli bir şekilde ama ABD'nin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum niye Rusya veya başka ülkelere karşı kullanmadı?
Şu nygma salağını gerçekten ciddiye alıyor musunuz 🤣
 
Doğru hocam, ABD yaptı fakat harp teknolojisi falan hurafe inanmayın bunlara. Ay'da üsleri var oradan ışın yolluyolar. O kadar roketi, masrafı boşuna mı yaptı adamlar? Gözünüzü açın biraz(!).
 
Çok sayın Cumhurbaşkanimiza göre Allah yapmış.
 
Yeryüzünde deprem yaratacak veya bir fayı kıracak ve depreme sebep olacak bir silah teknolojisi yok. İmkansız.
 
Bir anda savaştan Ukraynadan beter olduk, bahane hazır, bir gecede cahil kaldık diyenler inanabilir.
 
Herkes ne kadar da kendinden emin ya. Bir şeyin kanıtlanmamış olması gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez. Herkes de bilimci olmuş. Tüm bilimciler sizin gibi düşünseydi bugün ne elektrik olurdu, ne ışık, ne de cebinizdeki kamera...

Ben de inanmıyorum öyle bir şeyin varlığına ama inandığım bir şey var ki o da depremin ne kadar yakın olduğunu bildikleri. Kimse yerin altına atom bombası yerleştirdiklerini düşünmüyor, zaten varolan ve zaten elbet çatlayacak olan bir fay hattının sürecini hızlandırmak çok mu tuhaf sizce? Teknoloji o kadar mı geride? Sadece düşünün derim.

Buraya ekip göndermelerini savunma olarak kullanıyorsunuz da bunlar kendi şehir merkezleirini bombalayan adamlar, bunları da unutmayın 😒

Bu arada bunu da öylesine bırakayım, hani burada Maraş dondurması falan görmüyorum bilginiz olsun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı