Deprem ülkemizde var zaten. Asrın felaketi diyen adamdan ne beklenir. Depremzedeyim gözümle gördüm. Otur sarayında he deprem olmuş öyle olmuş şöyle olmuş. İlk 2-3 gün zaten devlet iptal. Devletin yaptığı sadece otur ekip gönder ekiplerin gitti binayı göster diğer binalar kalsın. İnanmıyorum ölü sayısına. Üzülen varsa üzülmesin. Hala aklı idrak etmeyen insanlar var bu memlekette.Hala depreme üzülenler mi varmışBen depremzedeyim, hiç üzülmüyorum. Hele onlar hayatımı kararttıkdan sonra umurumda bile değil.
İstanbul tamamen yıkılınca "100 yıl krediyle ev vercez kanzi 1 yılda yapacaz" bahanesiyle alırlar İstanbul'u.Deprem ülkemizde var zaten. Asrın felaketi diyen adamdan ne beklenir. Depremzedeyim gözümle gördüm. Otur sarayında he deprem olmuş öyle olmuş şöyle olmuş. İlk 2-3 gün zaten devlet iptal. Devletin yaptığı sadece otur ekip gönder ekiplerin gitti binayı göster diğer binalar kalsın. İnanmıyorum ölü sayısına. Üzülen varsa üzülmesin. Hala aklı idrak etmeyen insanlar var bu memlekette.
Tek stratejileri o zaten. Ev sunuyor zaten halk artık beyni yıkanmış halde evi duyunca hemen basıyor oyu. 24 sene geçti Gölcük depreminden bir şey anladık mı? Hayır. Daha hala deprem oluyorken Nurdağı'nda temel atan bir devlet zaten baştan yenilenmeli.İstanbul tamamen yıkılınca "100 yıl krediyle ev vercez kanzi 1 yılda yapacaz" bahanesiyle alırlar İstanbul'u.
Bizim eski evin orda acil ağır bina duruyor zaten, ev sallanıyor rüzgarda. Şu deprem bana da girmese diyecek çok söz vardı.Tek stratejileri o zaten. Ev sunuyor zaten halk artık beyni yıkanmış halde evi duyunca hemen basıyor oyu. 24 sene geçti Gölcük depreminden bir şey anladık mı? Hayır. Daha hala deprem oluyorken Nurdağı'nda temel atan bir devlet zaten baştan yenilenmeli.
Daha yeni yeni yıkıyorlar Gaziantep'teki binaları. Ev ağır hasarlıysa yık kardeşim ne bekliyorsun 4-5 ay. Önünden araçlar insanlar geçerken başıboş yıkılsın da bina can kaybı yaşatsın.Bizim eski evin orda acil ağır bina duruyor zaten, ev sallanıyor rüzgarda. Şu deprem bana da girmese diyecek çok söz vardı.
Hislerime tercüman olmuşsun. Depremzede değilim ama ilk birkaç ay aklımdan çıkmıyordu. Seçim günü bir anda ne hikmetse aydınlandım ve üzülmeyi kestim. Kader sonuçta değil mi?Hala depreme üzülenler mi varmışBen depremzedeyim, hiç üzülmüyorum. Hele onlar hayatımı kararttıkdan sonra umurumda bile değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.