Daha fazla
- Meslek
- Web Yazılım
Burada anlatılan şeylerin deprem ile bir ilişkisi yok. Şahsen Evrimağacında çoğu şeyi okumuş biri olarak söyleyeyim, sitedeki %90 makale bir üye tarafından yazılır ve teoridir. Teori demek, büyük olasılıkla doğru olana denir. HAARP'ın deprem ürettiği bir teori değil, yanlıştır.Öncelikle ben dıj güç diye ağlamıyorum. Önceki mesajımda belirttiğim gibi depremin bize bu kadar pahalıya mal olmasının sebebi paragöz müteahhitler ve deprem vergisini cukkalayanlardır.
Okullarda 2009'a kadar devam etti sanırım anaokulunda afat aracının okuluma geldiğini hatırlıyorum.
Teknoloji var zaten. Yapay kar yağdırabiliyor vs. Kaynağım ise Evrim Ağacı. Buradan bilgilendim.
Ben ayrıca son zamanlarda ırkçı bir insan oldum isterseniz linçleyebilirsiniz bu arada ama arap ırkçılığım mevcut. Siyonist harici Yahudilerle problemim yok bunu da nereden çıkardınız anlamadım. "Yazdığımız" kelimesini kullanarak genelleme yapmayın.
Belirli noktaya kadar doğruluğu tartışılan ve kabul gören şeyleri YouTube kanallarında paylaşıyorlar zaten.
Ancak öyle makaleler de var ki okuyunca sallamasyon olduğunu anlayabileceğiniz türden.
Örnek: Kaostan Gelen Rastgele Düzen: Boltzmann Beyni Nedir? - Evrim Ağacı