Ders çalışamıyorum ve gelişme kaydedemiyorum

jedinak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzatmadan direkt konuya gireceğim. Dersin başına oturuyorum, konu anlatım videoları izliyorum zorlaya zorlaya, fakat iş soru çözmeye geldiğinde beynim sanki çalışmayı bırakıyor.
Dershanem Ağustos ayının yarısında başladı, o günden bu yana ilerliyoruz fakat benim netlerim aşağıya gidiyor. Düşünün 4 ay önce olduğum denemeden 50 puan aşağı yapıyorum Ekim ayı itibarıyla. Bu gidişle herhangi bir bölüm kazanmam imkansız. Günlük soru falan da çözemiyorum. Çok acil kendime müdahale etmem gerekiyor. Ciddi şekilde yardıma ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım?

Buraya konu açmayarak başlayabilirsin. Kapat bilgisayarını, telefonunu. Teknolojik aletlerden uzak dur. Yap bir bardak kahve, otur dersinin başına. Bizim burda diyeceğimiz şey seni bir anda çalışkan birine çevirmez. Neyin ne olduğunun farkındasındır herhalde. Böyle gitmeye devam edeceksen bir problem vardır.

Yapacak bir şey yok. Beyninizi çalıştıramıyorsanız ve derslerinize çalışmak istiyorsanız. O Beyni çalıştırmanız gerekecek.
Farkındayım ama çalıştıramıyorum o beyni işte. Çalışınca gelişme göstermem gerekir ama bende tık yok. Aşırı zorlarsam da çalışma keyfim yok olacak. Paradokstayım bir nevi.
Buraya konu açmayarak başlayabilirsin. Kapat bilgisayarını, telefonunu. Teknolojik aletlerden uzak dur. Yap bir bardak kahve, otur dersinin başına. Bizim burda diyeceğimiz şey seni bir anda çalışkan birine çevirmez. Neyin ne olduğunun farkındasındır herhalde. Böyle gitmeye devam edeceksen bir problem vardır.
En son aklıma başka yöntem gelmedi yardım istemek dışında. Evet böyle devam edersem boş yere çabalamış olacağım. Telefonu bilgisayarı uzağa koyuyorum odaklanmak istiyorum , anlıyorum ama sonuç yok sadece onunla kalıyor. Soru üzerinde kalem oynatamıyorum.
Bak hala yazıyor. Dostum kapat şu bilgisayarı da başla çalışmaya.
Valla ne desem bilemedim. Şu an kapatıp tüm dikkatimle odaklansam bile saydığım şeyleri değiştirebileceğimi sanmıyorum.

Farkındayım ama çalıştıramıyorum o beyni işte. Çalışınca gelişme göstermem gerekir ama bende tık yok. Aşırı zorlarsam da çalışma keyfim yok olacak. Paradokstayım bir nevi.

En son aklıma başka yöntem gelmedi yardım istemek dışında. Evet böyle devam edersem boş yere çabalamış olacağım. Telefonu bilgisayarı uzağa koyuyorum odaklanmak istiyorum , anlıyorum ama sonuç yok sadece onunla kalıyor. Soru üzerinde kalem oynatamıyorum.

Valla ne desem bilemedim. Şu an kapatıp tüm dikkatimle odaklansam bile saydığım şeyleri değiştirebileceğimi sanmıyorum.
O zaman yapacak bir şey yok dostum.

İstersen her şey olur, lütfen bilgisayarını kapat ve ailende internet kullanan yoksa ebeveynine modemin şifresini değiştirmesini söyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı