Yazılım mühendisi olacağım güzel bir üniversite okuyup.Sonuçta büyüyünce bir meslek sahibi olacaksınız ve illaki bir faydanız olacaktır diye düşünüyorum.
Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.Merhabalar, sizce ders çalışmanın dolaylı yoldan bile olsa vatana millete faydası var mı?
Hocam gerçekten şu vatan bir adım daha ileriye gitsin diye canımı veririm çok motivasyon verdi konuşmanız şimdi ders çalışmaya başlıyorum. Bitirince yazarım geri.Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.
Senin de bir öğrenci olarak görevin bu ve bunu elimden geldiğince en iyisi olarak yapmalısın. Ayrıca dolaylı değil direkt olarak faydası var tabii ki. Şahsen ben bu yaşıma kadar lolden başımı kaldırmadım (20) geçen sene aklım başıma geldi ve vatana millete bir adım daha attırmak için can hıraç mücadele ediyorum 1 seneye yakındır ders çalışmak ve kendimi geliştirmekteki tek motivasyonum bu.
Başarılar inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Henüz lisedesin sanırım , adam akıllı sık dişini biraz çalış iyi bir universiteye girmeye bak dostum zor biliyorum bunu uzun süre götürmek uzun süre oturup ders çalışmaya devam etmek zor ama kendini zorlamaya bak.Hocam gerçekten şu vatan bir adım daha ileriye gitsin diye canımı veririm çok motivasyon verdi konuşmanız şimdi ders çalışmaya başlıyorum. Bitirince yazarım geri.
Merhaba, sizce ders çalışmanın dolaylı yoldan bile olsa vatana millete faydası var mı?
Hayır LGS ye gireceğim. Zor değil ben yapabilirim inanıyorum. Yaklaşık 1.5 saat çalıştım çok iyi oldu. TeşekürlerBaşarılar inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Henüz lisedesin sanırım , adam akıllı sık dişini biraz çalış iyi bir universiteye girmeye bak dostum zor biliyorum bunu uzun süre götürmek uzun süre oturup ders çalışmaya devam etmek zor ama kendini zorlamaya bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.