Ders ders bıktım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de öyleyim. Normalde dersler senin gibiydi şimdi 8.30'dan 20.00'a kadar canlı ders var. Test, tekrar derken saat 23 oluyor. Erken kalkmak için de o saatte yatıyorum. Sadece cumartesi günü dersimiz yok (ki o gün de telafilerle yarısı gidiyor yani). Müzik dinlemeye sadece 1 saat vaktim var. Ama hepimizin hedefleri var, o hedeflere de ulaşmak için de çalışmalıyız. Ayrıca çalıntı oluyor ama bizden para vs bekleyen de yok yani. Çalış, başka ne diyebilirim ki.

16 yaşında ders çalışmaktan başka ne işin var? Is ya da senden para bekleyen mi var?

Ben hep okuyup hem çalışıyordum. Bir siz yasamıyorsunuz bunları.
Gittikçe olgunluk seviyesi düşüyor bence. 10 yıl öncenin liselileri ile şimdinin liselilerine baksana :D

Keşke meslek lisesine gitseydim. Anadolu'da okuyup güzel bir üniversiteye gitsem bile Türkiye'de az maaşlı çalışmak istemiyorum. En azından meslek lisesinde okurken hem bir yandan çalışır hem bir yandan bilişim yönünde ilerlerdim. Aynı ders sorunu bende de var maalesef.

Hocam siz yine iyisiniz ben 09:10'dan (Arada 40 dakikalık öğlen tatilivar) 16:00'a kadar dersteyim
Eğer etüt olursa 16:45'e kadar ama olacak o kadar yapacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı