Dershanedeki bir kıza aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk konularında çok fazla kurgu olduğundan siz forum üyeleri de herhangi bir aşk konusunu lozan sanıyorsunuz. Olayın detaylarını yazmadım, uzun olmasın diye. Birazcık da hikayeleştirmeye çalıştım okurken sıkılmayın diye. Mesela konuda yanıma geldi, çantasından peçete çıkarıp yüzümü kurulamaya başladı yazdım. Gerçekte ise sınıfa geldi, birazcık diğer kızlarla konuştu, kalemi yere düşmüş onu aldı, benim oturduğunu farkedip benim ne yaptığımı anlamaya çalıştı, sonra çantasından selpak çıkardı ve yüzümü kurulamaya başladı. Yani kisaltmaya çalıştım olayı.

İyi de neden benden alıntı yaptınız onu anlamadım? Kurgu diyen ben değilim.
 
8.sınıf olduğunu ve ergenliğe yeni girdiğin zamanı hatırla. Şu an ki yaşını bilmiyorum ama ortalama bir insanoğlu üzerinden gideceğim. O zamanlar etrafında her derdini anlatabildiğin arkadaşların, ailen, öğretmenin veyahut danışabildiğin birisi var mıydı? Şahsen benim yoktu. O yüzden bu arkadaşımıza yazılan şeyler zoruma gidiyor. Danışıp konuşabileceği çevresi olsaydı etrafında buraya konu açmazdı. Eğer haksızsam söyle.

Haklısınız benim danışacak çevrem vardı ama ben açıldığım zaman aileme söyler diye utanıyordum. Yani bu kadar kasmaya gerek yok benim gibi. Ama doğru söylüyorsunuz ergenliğe girmiş ve eğer çevresinde hiç kimse yoksa buraya açması doğru.
 
Aşk konularında çok fazla kurgu olduğundan siz forum üyeleri de herhangi bir aşk konusunu Lozan sanıyorsunuz. Olayın detaylarını yazmadım, uzun olmasın diye. Birazcık da hikayeleştirmeye çalıştım okurken sıkılmayın diye. Mesela konuda yanıma geldi, çantasından peçete çıkarıp yüzümü kurulamaya başladı yazdım. Gerçekte ise sınıfa geldi, birazcık diğer kızlarla konuştu, kalemi yere düşmüş onu aldı, benim oturduğunu farkedip benim ne yaptığımı anlamaya çalıştı, sonra çantasından selpak çıkardı ve yüzümü kurulamaya başladı. Yani kisaltmaya çalıştım olayı.
@CQBRAREİS
 
Ulan 16 yaşına kadar bomboş yaşamışım arkadaş. 8. sınıfta ben de dershaneye gittim, her gün kavga çıkıyordu. İnşallah kızla sevgili olursun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı