Dershaneye gidilir mi?

YusufBeyT

Hectopat
Merhaba, ben YKS 2026 öğrencisiyim. Fazla ders çalışma alışkanlığım yok fakat okullar açıldığından itibaren çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Sizce dershaneye gitmeli miyim? Bana katkısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben YKS 2026 öğrencisiyim. Fazla ders çalışma alışkanlığım yok fakat okullar açıldığından itibaren çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Sizce dershaneye gitmeli miyim? Bana katkısı olur mu?

Eğer kendiniz çalışabilecekseniz gereksiz ama ben çalışamam kendim diyorsanız gidin.

Eğer gerçekten kendin çalışabilirsen gereksiz ama çalışamazsan dershane sizi zorla çalıştırıyor.

Git. Kendi başıma yaparım diye bir şey yok mezuna kalınsa tamam dicem ama dershane verimsiz evde çalış diyenler hangi başarılarını referans göstererek söylüyor bunu acaba? YouTube'de tonla sözde hoca var onların lafıyla iş yapacağına istatistiği başarısı belli bir dershaneye kaydol.

Git. Kendi başıma yaparım diye bir şey yok mezuna kalınsa tamam diyeceğim ama dershane verimsiz evde çalış diyenler hangi başarılarını referans göstererek söylüyor bunu acaba? YouTube'da tonla sözde hoca var onların lafıyla iş yapacağına istatistiği başarısı belli bir dershaneye kaydol.

Hocam normalde söylemem ama dershaneye de okula da gitmeden sayısalda 5313. oldum bu sene, belki size göre bir başarı değildir ama birçok kişiye göre başarıdır. Referansım kendimim. İyi sosyaller dilerim.

Dostum şimdi gereksiz diyenleri dinleme. Kötü yerlere gidersen zaten yapamazsın. Ben 2 sene boyunca iyi olduğunu sandığım yere gittim. O kadar ucuzdu ki. Akrabamızın yeriydi. Bana hiçbirşey katmadı orası. Final Vip’e gidiyorum. Senelik 300k. Ama gerçekten arada dünya kadar fark var. Senin şehrinde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama başarılı öğrenciler yetiştiren yerlere gitmeni öneririm. Onun haricinde butik dershanede tercih edebilirsin. (İyiyse tercih etmelisin.)

Tek kelime ile diyeceğim şey şu: Gitme.
Neden?
Para ve zaman kaybı.
Neden zaman kaybı olarak görüyorsunuz ki?
Eğer gerçekten kendin çalışabilirsen gereksiz ama çalışamazsan dershane sizi zorla çalıştırıyor.
Zorla çalıştırılmak istiyorum zaten. Kendim çalışmak istediğimde sürekli aksatıyorum.
Dostum şimdi gereksiz diyenleri dinleme. Kötü yerlere gidersen zaten yapamazsın. Ben 2 sene boyunca iyi olduğunu sandığım yere gittim. O kadar ucuzdu ki. Akrabamızın yeriydi. Bana hiçbirşey katmadı orası. Final Vip’e gidiyorum. Senelik 300k. Ama gerçekten arada dünya kadar fark var. Senin şehrinde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama başarılı öğrenciler yetiştiren yerlere gitmeni öneririm. Onun haricinde butik dershanede tercih edebilirsin. (İyiyse tercih etmelisin.)
Dershaneye gideceksem zaten ilk öncelikle derslerine katılırım güzel mi değil mi diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı