- Makaleler
- 13
Yok hocam. Elazığdayım. İnşAllah bu sene yerleşirim. Fırat yazılım istiyorum.Şu an mezuna mı bıraktın hocam?
Yok hocam. Elazığdayım. İnşAllah bu sene yerleşirim. Fırat yazılım istiyorum.Şu an mezuna mı bıraktın hocam?
Yazın 6000 TL, Okul dönemi ise 19000 TL.Dershanenin istediği ücret ne?
Hayırlısı hocam ben 9-11. Sınıflarda hiç derse bile bakmadım seneye 12 olucam kıçımda boza pişecek gibi hissediyorum hayırlısı...Yok hocam. Elazığdayım. İnşAllah bu sene yerleşirim. Fırat yazılım istiyorum.
25k asla ve asla değmez eksik olduğunu derslerden özel ders al.Yazın 6000 TL, Okul dönemi ise 19000 TL.
Dersler olarak matematiğim hariç iyi sayılırım. Malesef annem ve babam üniversitenin yolu dershaneden geçiyor kafasındalar. Babam bi nebze daha anlayışlı ama annem bu konuda aşırı derecede sert ve hiçbir dediğim şeyi dinlemiyor, kabul etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.Evde gerçekten verimli bir şekilde çalışabiliyorsan, senin de dediğin gibi dershane zaman kaybından başk bir şey olmayacaktır. Aileni bu konuda ikna etmeye çalış. Neden seni bu kadar zorluyorlar? Derslerde başarısız mısın, veya onlar böyle mi düşünüyor? Eğer başarısızsan, evde daha verimli çalışabileceğini, kendini daha motive edebildiğini; dershanenin ise aksine seni kötü etkileyeceğini onlara güzel bir dille anlatmalısın. Derslerinde başarılıysan, ancak onlar senin başarısız olduğunu düşünüyorsa da onları uyarmalısın. Seni başkalarıyla kıyaslıyorlarsa uyarmalısın. Çünkü sen, sadece kendini düşünmeli; kendini kendinle kıyaslamalısın. Başkaları ne yapıyorsa yapsın. Üstüne çok yük bindirmemeliler, yoksa bu geri teper ve sen iyice soğursun. Neyse, biraz uzattım sanırsam. Kısacası, senin için en iyisi neyse onu ailene güzel bir dille belirt ve kendi isteklerin doğrultusunda ilerle. İyi günler. @II.Wilhelm
Bunun böyle olmadığını, dershane olmadan da çok iyi yerlere gelebileceğini anlat. Ayrıca, üniversite hayatının pek de önemli bir noktası değil. Şu videoyu baştan sona izlemeni öneririm.Dersler olarak matematiğim hariç iyi sayılırım. Malesef annem ve babam üniversitenin yolu dershaneden geçiyor kafasındalar. Babam bi nebze daha anlayışlı ama annem bu konuda aşırı derecede sert ve hiçbir dediğim şeyi dinlemiyor, kabul etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kütüphane olmadan da çalışmak çok zordur. Dershanede evden ciddi çalışan sadece bir kişi var.Dersler olarak matematiğim hariç iyi sayılırım. Malesef annem ve babam üniversitenin yolu dershaneden geçiyor kafasındalar. Babam bi nebze daha anlayışlı ama annem bu konuda aşırı derecede sert ve hiçbir dediğim şeyi dinlemiyor, kabul etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.