Dersleri çok sorgulamak

Git dostum. Benden de bir tavsiye olsun işte hesap açıyorum şunu yapıyorum gibisinden durumlarda özellikle yapma. Bir şey kafana takıldı merak ettin işte rahatsız oldun ya mesela, yapma. Bir 20 30 dk rahatsız hisset. Beynine uyma işte tekrar tekrar hesap açma gibisinden o kötü his gidecek bir süre sonra ve artık rahatsız olmamaya başlayacaksın. Dene, biraz yorucu gelebilir ama başarırsan güçlenirsin.

Sağ ol dostum. Bu hesap falan dizi izleme şeyleri çok sıkıntı değil de dersleri çok sorgulama olayı yüzünden ders çalışmaktan soğudum seneye YKS'ye gireceğim kötü sonuç alırım bu gidişle a bilgisini öğrenip b bilgisine geçmektense a bilgisini düşünüp düşünüp duruyorum.

Sağ ol dostum. Bu hesap falan dizi izleme şeyleri çok sıkıntı değil de dersleri çok sorgulama olayı yüzünden ders çalışmaktan soğudum seneye YKS'ye gireceğim kötü sonuç alırım bu gidişle a bilgisini öğrenip b bilgisine geçmektense a bilgisini düşünüp düşünüp duruyorum.

Beyninin üstüne git dediğim gibi düşünme diğer soruya geç. Kafi olan kısmını öğrendiğin zaman düşünmeye itilsen de geç. Salla yani kısaca.

Şaşıracağın bir şey söyleyeceğim: Çok sorgulamadan yola devam et. Hocanın öğrettiklerine çalış ve tabii ki hocanın öğrettikleriyle de sınırlı kalma. YouTube'dan da çalışarak bilgine bilgi katmaya çalış da bazı şeyleri çok sorgulamamak gerek.

Dün ders çalışacağım dedim bugün oturdum dizi izliyorum bir de şu ders çalışma iradesini kazanabilsem.

1 ay geçmiş hala dizi izliyorum , ders çalışmıyorum .

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı