Dersten kalmışım

Schokofaoz

Hectopat
Daha fazla  
Temel Elektrik dersinde hiçbir devamsızlığım gözükmüyordu ama bugün birden okulun web sitesine 10 gün yok yazılmış ben devamsızlık yazılmıyor diye gitmiyordum okula. Mesela matematik dersinde günü gününe yazıldığı için takip edebiliyordum. Hakkımı aramalı mıyım?

Temel elektrik dersinde hiçbir devamsızlığım gözükmüyordu ama bugün birden okulun web sitesine 10 gün yok yazılmış ben devamsızlık yazılmıyor diye gitmiyordum okula. Mesela matematik dersinde günü gününe yazıldığı için takip edebiliyordum. Hakkımı aramalı mıyım?

Derse gitmemişsin haksız durumdasın.

Dersin müfredatını açın ve inceleyin, eğer ki ders müfredatında dersi geçmek için devam şartı aranmıyorsa hakkınız arayın.

Eğer ki aranıyorsa geçmiş olsun, 1 dersten kalmak hayat yıkmaz, dönem dersi + alttan ders alarak döneminizi yine rahat okursunuz.

#Düzenleme
Eğer ki derslerde imza / yoklama alınmadıysa ve bir anda yok yazıldıysanız yine şikayette bulunabilirsiniz.

Temel elektrik dersinde hiçbir devamsızlığım gözükmüyordu ama bugün birden okulun web sitesine 10 gün yok yazılmış ben devamsızlık yazılmıyor diye gitmiyordum okula. Mesela matematik dersinde günü gününe yazıldığı için takip edebiliyordum. Hakkımı aramalı mıyım?

Hakkınız olanı arayın.

Temel Elektrik dersinde hiçbir devamsızlığım gözükmüyordu ama bugün birden okulun web sitesine 10 gün yok yazılmış ben devamsızlık yazılmıyor diye gitmiyordum okula. Mesela matematik dersinde günü gününe yazıldığı için takip edebiliyordum. Hakkımı aramalı mıyım?
Okula gitmemişsiniz ne hakkından bahsediyorsunuz hocam?

Dersin hocası devamsızlığa bakmayacağım demedikçe gitmek lazım hocam. Devamsızlığı bizde de öğrenci takip ediyor, hoca sadece dönem sonu devamsızlık sınırı aşılmışsa giriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı