Yorumu ilk "dolar yağacak" diye okudum. Ekonominin düşüşü beni de etkiledi anlaşılan.Dolu yağacak diyorlardı hani nerede... Tüm gün ıslak ayakkabıyla mı duracağım?![]()
Ekonomi diye bir şey kalmayınca malum bu olaylar oluyor.
Yorumu ilk "dolar yağacak" diye okudum. Ekonominin düşüşü beni de etkiledi anlaşılan.Dolu yağacak diyorlardı hani nerede... Tüm gün ıslak ayakkabıyla mı duracağım?![]()
Ülke bitti hayat bitti kimse de ümit kalmadı artık bende saldım ne olursa olsun.
Yorumu ilk "dolar yağacak" diye okudum. Ekonominin düşüşü beni de etkiledi anlaşılan.
Dertleşecek zamanım yok çukurova dizisini izliyorum.![]()
Fön makinesi denedim ama işe yaramadı pek. Elektrikli soba yok.![]()
Akışına bırakın...
Mecbur bir şekil de toplanacak o sistem. Bu sistemin hiç hali kalmadı.
@Cengizci bu sene 9. sınıfa başadım. Şimdiden kötü bir imaj çizmek istemiyorum. Ortaokulda bunun faturasını acı bir şekilde ödedim çünkü. Neyseki 7. sınıfta tüm hocalar değişti de farklı bir imaj yaratabilidim. Ama ne yaparsam yapayım dayım olmadığı sürece herhangi bir işe giremeyeceğim korkusu şimdiden beni de sardı. İntihar edesim geliyor ama hayallerim var. Kendimle beraber hayallerimi de öldürmek istemiyorum. Emin ol, çok güzek projelerim var. Onları da kendimle beraber öldürmek istemiyorum. Basit bir yarışmada bile torpil yapıldığını gördüm. Artık bıktım yani.
Altyapımın TT teknik ekiplerinin komşuya internet bağlatmasından sonra bozulması ve 3.5 Mbps'den fazla indirme yapamamak üzüyor. Canlı derste bugün bağlantım 3 defa koptu. 720P video izleyemiyorum düzgün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.