Dertleşelim konuşalım

Yorumu ilk "dolar yağacak" diye okudum. Ekonominin düşüşü beni de etkiledi anlaşılan.

Yokluktan usta.
Dertleşecek zamanım yok çukurova dizisini izliyorum. 😃😃😃

Yazacağına izle usta.
Fön makinesi denedim ama işe yaramadı pek. Elektrikli soba yok. 🙃

Mikrodalga dışında neyle kurutursanız kurutun.
Akışına bırakın...

Usta normalde 3 saat cengiz kurtoğlu dinlerdik şimdi bu günlerde 6 saat bittik genç yaşta.

@Cengizci bu sene 9. sınıfa başadım. Şimdiden kötü bir imaj çizmek istemiyorum. Ortaokulda bunun faturasını acı bir şekilde ödedim çünkü. Neyseki 7. sınıfta tüm hocalar değişti de farklı bir imaj yaratabilidim. Ama ne yaparsam yapayım dayım olmadığı sürece herhangi bir işe giremeyeceğim korkusu şimdiden benide sardı. İntihar edesim geliyor ama hayallerim var. Kendimle beraber hayallerimi de öldürmek istemiyorum. Emin ol, çok güzek projelerim var. Onları da kendimle beraber öldürmek istemiyorum. Basit bir yarışmada bile torpil yapıldığını gördüm. Artık bıktım yani.

@Cengizci bu sene 9. sınıfa başadım. Şimdiden kötü bir imaj çizmek istemiyorum. Ortaokulda bunun faturasını acı bir şekilde ödedim çünkü. Neyseki 7. sınıfta tüm hocalar değişti de farklı bir imaj yaratabilidim. Ama ne yaparsam yapayım dayım olmadığı sürece herhangi bir işe giremeyeceğim korkusu şimdiden beni de sardı. İntihar edesim geliyor ama hayallerim var. Kendimle beraber hayallerimi de öldürmek istemiyorum. Emin ol, çok güzek projelerim var. Onları da kendimle beraber öldürmek istemiyorum. Basit bir yarışmada bile torpil yapıldığını gördüm. Artık bıktım yani.

Usta ağzından yel alsın burada değil belki daha iyi bir yerde değerin bilinir inşallah güzel işlerde görürüz seni.
Altyapımın TT teknik ekiplerinin komşuya internet bağlatmasından sonra bozulması ve 3.5 Mbps'den fazla indirme yapamamak üzüyor. Canlı derste bugün bağlantım 3 defa koptu. 720P video izleyemiyorum düzgün.

TT artık bir değişmesi lazım ama bunu rüyamızda görürüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı