Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.536
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dertleşmek isteyen cidden birisi var mı? Konuşmak, sohbet etmek istiyorum. Yalnızım 😔
Ülkenin ekonomik ve toplumsal konuları bana her gün kalp krizi geçirtiyor. Kişisel olarak üniversite başladığı için çok editlerimle uğraşamıyorum, uğraşsam bile tutmuyor bu da ayrı bir konu. Allah'a şükür karnım tok ve günlerim evde geçiyor. O yüzden psikolojim fena değil. Ayrıca mahallede dövüş olmuş. Adam başka kadına laf atmış sonra o kadının kocasıyla kavgaya girmişler. Laf atan adam kadının kocasının koluna baltayı saplamış. Bu da başka bir konu.

Yalnız bunda haklı olabilirler, ben senin forumda hiç adam akıllı boş yaptığını görmedim. Bu aralar teknik konularda çok gezinmiyorum, felsefe, müzik, konu dışı vs. takılıyorum. Biraz salmak iyi geliyor, bu forum son zamanlarda hayatıma giren en iyi şeylerden biri oldu gerçekten.
Genelde insanlar ile derdimi paylaşan biri değilimdir, içime atarım genelde. Adam mouse önerisi istiyorsa, mouse atarım, boş yapmam. Tabii sen felsefe gibi bölümleri seviyorsan, sana kalmış.

Steam Tell Me Why için Türkçe bir şeyler hazırlamış, ilk bölümün ücretsiz olduğuna dair. Gel gör ki oyun Türkiye'de erişime kapalı.

Screenshot 2021-03-10 181500.png

VPN ile erişebilmek mümkünmüş galiba, denemeye değer mi bilemem sizin açınızdan. I already have it. :neo:

Bu sıralar salgın dolayısıyla iyice bunalmaya başladım ben de. Ne yapsam tat vermiyor artık. Ne yediğim yemekten, ne içtiğim sudan, ne oynadığım oyundan, nee yaptığım işten zevk alır oldum. İyice sıkıldık bu ortamdan sanırım. Sosyalleşmeye ve sevgiye ihtiyacımız var. Birbirimize destek olmalıyız.

Genelde insanlar ile derdimi paylaşan biri değilimdir, içime atarım genelde. Adam mouse önerisi istiyorsa, mouse atarım, boş yapmam. Tabii sen felsefe gibi bölümleri seviyorsan, sana kalmış.
İçine atma be Samotne, yakın olduğun insanlar ile paylaş en azından. Böyle olunca forumda gezinmek diye bir tabir kalmıyor. Canını sıkıp çıkıyorsun. Sana bir Murakami tavsiyesi, biraz boş yap. Felsefe falan derken örnek verdim bu arada. Bu arada hadwiger'ı bayadır görmüyorum, sen bilirsin bıraktı mı?

İçine atma be Samotne, yakın olduğun insanlar ile paylaş en azından. Böyle olunca forumda gezinmek diye bir tabir kalmıyor. Canını sıkıp çıkıyorsun. Sana bir Murakami tavsiyesi, biraz boş yap. Felsefe falan derken örnek verdim bu arada.
Boş yapınca ceza ve linç yiyorum, içine atmak iyidir.
Hadwiger'ı bayadır görmüyorum, sen bilirsin bıraktı mı?
1 ay uçtu, DC'ye girmiyor çok zaten.

El yapımı direksiyon setinin debriyajında temazsızlık var, tır yokuşta kalıyor :( .
Dert biter mi, Techno3030 gitti :( .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı