Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.581
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son haftalar boyle oldu diye, benden az emek harcayanlar beni geciyor. Bu da sinir bozucu.

Bu hissi bilirim, gerçekten sinir bozucu. Aileye laf anlatması da ayrı sinir bozuyor.

Ne oluyor, sosyale DDoS mu var, yoksa rüya mı, tahmin edeyim, edemiyorum:
Eki Görüntüle 916406
@296822, @Blacksidemre sevindirdiğiniz için mutlu ettiniz :) . Bir günde çifte bayram sevinci.

Ne güzel işte takipçi kazanıyorsun.

Ne güzel işte takipçi kazanıyorsun.
Uzun süre bir olay yaşanmayınca insan hayretler içinde kalıyor, şaşırdım ben de, nasıl teşekkür edeceğimi de bulamadım, Sevindirdiğiniz için mutlu ettiniz Türkçeye göre biraz fazla mantıklı geldi (!).
İyi geceler @Kokona Shiki , 2. grupta olmak bunu gerektiriyor, Perşembe ve Cuma. Muhabbet eden herkese teşekkür ederim :) .

Sana sormadan alir miyim hic? :D Gerci bir kere aldim.
Ben gardiyanın değilim, alabilirsin bana sormadan. Para senin sonuçta, ben size soruyor muyum hiç alırken? Gerçi, biliyorum ondan sormuyorum. Terzi kendi söküğünü bu sefer dikebiliyor.
Pandemiyi falan takacak biri degilim. Gercek hayatta tanisan beni anlardin ne demek istedigimi. Cok vurdum duymazim. Annem ve kardesim evden kacti, umrumda olmadi gecen sene. Bu sefer daha farkli ama.
Tekrardan geçmiş olsun, çok vurdum duymazlık iyi değil.

Aileye laf anlatması da ayrı sinir bozuyor.
Benim en azindan oyle bir derdim yok. Kendi icimde yasiyorum. Gercek anlamda benim elimde olmadigi icin takmamaya calisiyorum, oyle de yapacagim.

Ben gardiyanın değilim, alabilirsin bana sormadan. Para senin sonuçta, ben size soruyor muyum hiç alırken? Gerçi, biliyorum ondan sormuyorum. Terzi kendi söküğünü bu sefer dikebiliyor.
Bir kere aldim, pisman oldum. Daha almam sizlere sormadan. Aslinda, sormustum. Alma demistiniz ama aldim. :D

Tekrardan geçmiş olsun, çok vurdum duymazlık iyi değil.
Cok sag ol. :)

Evet, iyi degil. Sosyal iliskileri kotu etkiliyor.

Hocam ağzımı açtırtmayın bana silivriye gitmek istemiyorum.Porçay Bir porodi yaptı diye gidiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı