Yok, sen değil ben bırakacağım.Bırakacağım demedim, hemen dertlenme yahu. Hem profilde Mai yok şu an, Mai adammış![]()
Yok, sen değil ben bırakacağım.Bırakacağım demedim, hemen dertlenme yahu. Hem profilde Mai yok şu an, Mai adammış![]()
Techno3030'da iken vito'ya ne olduBırakacağım demedim, hemen dertlenme yahu. Hem profilde Mai yok şu an, Mai adammış![]()
İyi, duman ile iletişime geçeriz artık. Discord'a bakma, buraya bakmaYok, sen değil ben bırakacağım.
Teşekkür ederim. Motivasyon verdiniz."Techno3030" ile tanıdım, hocam meyve veren ağaç taşlanırVarsın olsun cahiller laf söylesin. Taklitler aslını yaşatır.
Eh, yapacak bir şey yok.İyi, duman ile iletişime geçeriz artık. Discord'a bakma, buraya bakma
Teşekkür ederim. Motivasyon verdiniz.
DC grubunuz falan var mı?İyi, duman ile iletişime geçeriz artık. Discord'a bakma, buraya bakma
Teşekkür ederim. Motivasyon verdiniz.
Yapacak bir şey var. Kendine bunu dert edinmeyeyip, bırakmayabilirsin.Eh, yapacak bir şey yok.
Yok. Hepsi dağıldı genelde, şu an bir grupta değilim.DC grubunuz falan var mı?
Takmayayim demek ile bence en iyisini yapmissin. Bu forumda zaman harcamayi seviyorsan, birkac kisinin ne dusundugu seni engellememeli bence.Yani, bu forum bana çok şey kattı ama bir yandan da, o kadar yardım eli uzattım ama karşılığında nefret ve kin aldım. Kendim yardım eli isteyince de, kimse tutmuyor maalesef. Üstüne millet sosyal medyalarıma da yapışınca, gına geldi. Birkaç hafta falan Sosyal'e adam akıllı girmedim, hatta tekrardan bırakmayı düşündüm. Daha çok düşündüm, dert ettim kendime ama en sonunda takmayayım dedim, geçtim. Hala düşünüyorum, acaba ben bu foruma başlamasaydım daha iyi bir yaşamım olur muydu diye?
Daha çok yaşadığım tatsız olay var, anlatırsam boşa canını sıkarım. Derslerin var, kafanı karıştırmayayım.
Sinavlar bittikten sonra 11. sinif baslayana kadar TYT bitirme gibi bir hedefim var, mantikli mi? 9. sinifta konulari isledikten sonra tekrar ettim ve test cozdum hep. Matematik tarafinda bayagi iyiydim. 85-98 aldim. 98 olan, hocamiza gore son yillarin en zor matematik sinaviymis. Bu sene de ayni seyleri yaptim sayilir. Her neyse, sinavlardan sonra haftada 6 gun ve gunde 2-3 saat ile olur mu sence?
O kadar yardım eli uzattım ama karşılığında nefret ve kin aldım.
Kendim yardım eli isteyince de, kimse tutmuyor maalesef.
Zaten hayatımda gördüğüm en gereksiz uzun dönem hareketli bir işten biri olabilir 10. sınıftan YKS sınavlarına çalışmaya başlamak. İnsan unutur yahu, bunu bilmek zor değil. En iyisi yazın başında başlamak. Rahatça yetiştirirsin.Anladığım kadarıyla 10. sınıfsın şu an. Sınavlar bittikten sonra TYT'yi bitirsen de son sınıfa gelince tekrar unutursun. TYT bilgisi çok çabuk gidiyor. Şimdi sadece 10. sınıf konularını iyi öğrenmeye bak. Ama ara sıra 9. sınıf konularına da bak. Ama kendini tamamen konulara kaptırma.
Ben şöyle yapmıştım. 11. sınıf başında TYT matematik ve problem çözmeye başlamıştım. Pandemiden önce TYT mat tamamen bitmişti. Pandemide ve yaz tatilinde yattığım için TYT matematiği tamamen unutmuştum. Dershanede 2 ayda tekrar öğrenmiştim TYT matematiği. Ama şimdi kendimi AYT'ye verdiğim için tekrar unuttum TYT'yi
Notların da gayet iyiymiş. Pandemiden sonra yüz yüze eğitim başladığında yani 11. sınıfta TYT'ye daha fazla ağırlık verirsin ama 11'i ikinci plana atma sakın. İyi çalışmalar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.