Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.817
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Ders var, mecbur erken kalkıyorum. Yoksa benim de çok istediğim söylenmez erken kalkmayı, sarhoş gibi uyanıyorsun erken kalkınca.
Yapma be Samotne, ben artık o kadar alışmışım ki her sabah 7-8 kalkıyorum. Azıcık açma germe yapıp, french press kahvemi de içtim mi güne hazırım vallahi.

Yapma be Samotne, ben artık o kadar alışmışım ki her sabah 7-8 kalkıyorum. Azıcık açma germe yapıp, french press kahvemi de içtim mi güne hazırım vallahi.
Hocam bu gecenin 6. sumatrasını içiyorum karaciğer tarafında bir ağrı var ne düşünüyorsunuz bu konuda?

French Press kahveymişmiş, dert ettiği şeye bak. Koy kahveyi iç işte, French Press neymiş?
''Kahve bir sanattır'' Samotne bey. Babamın kahve konusuna ilgisi var, o yüzden ailecek kahvelere hakimizdir. Ben daha yeniyim gerçi.
Hocam bu gecenin 6. sumatrasını içiyorum karaciğer tarafında bir ağrı var ne düşünüyorsunuz bu konuda?
😳 Sumatra mı? Hocam, mazallah karaciğer böbrek iflas eder vallahi, bırakın artık içmeyin.😃

''Kahve bir sanattır'' Samotne bey. Babamın kahve konusuna ilgisi var, o yüzden ailecek kahvelere hakimizdir. Ben daha yeniyim gerçi.

😳 Sumatra mı? Hocam, mazallah karaciğer böbrek iflas eder vallahi, bırakın artık içmeyin.😃
Dayanamıyorum hocam, elim ayağım titriyor bir agresifleşiyorum içemediğimde. Böyle ağzımdan köpük çıkmaya başlıyor saldırıyorum etrafa. Çıldıracak gibi oluyorum.
Amaan, dök latteyi, koy sıcak suyu, oldu sana mis gibi kahve. Ne uğraşıyorsun? Boşa stres kaynağı...
Kahveye süt mü? Üzüldüm... :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı