Dertleşelim

2023'te ne olacaksa olsuna geldim daha. Ulkede herkes bitik, mutsuz; ulkenin tum sistemleri ağır sorunlu. Eğer durum şu anki gibi ilerlerse boğulduk demektir. Tek ümidim bu onumuzdeki seçimler ve de sonraki kısım.

Seçimler istediğimiz yönde ilerlerse bile ülkenin toparlanması epey bir zaman alacaktır.
 
Mutsuz olmakta en az mutlu olmak kadar gerçek bir duygu. bu problemli günlerinizi güzel günlerin bir habercisi olarak görmenizi temenni ederim. her yağmurun ardında bir güneş , her güneşin ardında da bir gök kuşağı vardır. Gelecek kaygısı hepimizde çok fazla , bu kaygı ve. stresten ne kadar az etkilenirsek o kadar iyi.
 
Herşey daha da beter oluyor.
Bu durum aslında dua'nın kabul edilmesi için maddi imkanının olması gerektiğini eğer yoksa duanın hiçbir karşılığının olmadığını öğretti bir yandan.
Umarım scotterını alırsın.
Şubatta hayalini kurduğum bir mouse vardı (Logitech g102) o zamanlar 170 TL fiyatı vardı, ama param yoktu. Şimdi param var ama fiyatı 250 TL olmuş :(
 
Sinir, Stres, Depresyon, Kaygı..

Hepsine rağmen oyalanıyorum.. Oyalanmak iyidir.. Düşüncelere teslim olmamak gerekir..

Düşünce anda yük bindirir. Oyalanırsanız dönem dönem, azar azar karşınıza çıkar.. Sindire sindire ölürdürürsünüz..
 
Şu an sıkıntım sadece matematik sınavı. İlk dönem sıkı çalıştığım için sınıfta kalma söz konusu değil zaten ancak matematik sınavından iyi bir puan almak istiyorum. En büyük motivasyonum ise güzel bir tatilin bizi bekliyor olması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı