Destekli Olmayan Sistemlerde Windows 11 Kullananlar Güncelleme Alamayacak

Aga sana ciddi söylüyorum. Bu kadar saçma kararı bütün şirketlerden beklerim, Microsoft'tan beklemem. Kardeşim, deli misin? Güncelleme gelmedikten sonra ben Windows 11'i ne yapayım? Ben Windows 11'i yüklüyorsam 3 sebebi var: Hataları rapor etmek, yeni özellikleri denemek, en önemlisi güncel kalmak. Aha görüyorsun, adam Windows 7'nin fişini nasıl çekti. Niye? Kullanıcıları Windows 10'a getirmek için. Şimdi de kullanıcıları güncel sistemden uzaklaştırıyor.

Aga sana ciddi söylüyorum. Bu kadar saçma kararı bütün şirketlerden beklerim, Microsoft'tan beklemem. Kardeşim, deli misin? Güncelleme gelmedikten sonra ben Windows 11'i ne yapayım? Ben Windows 11'i yüklüyorsam 3 sebebi var: Hataları rapor etmek, yeni özellikleri denemek, en önemlisi güncel kalmak. Aha görüyorsun, adam Windows 7'nin fişini nasıl çekti. Niye? Kullanıcıları Windows 10'a getirmek için. Şimdi de kullanıcıları güncel sistemden uzaklaştırıyor.
Yakında Windows 8.1'in de fişini çekecek. Windows 10 ile baş başa kalacağız. Microsoft ondan beklediğimi yaparak beni şaşırtmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı