Detaylı bir şekilde C# öğrenmek istiyorum

LarkBlue

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2018
Mesajlar
134
Merhaba, herkese iyi sabahlar. Ben Youtube'dan C# eğitim videoları izliyorum. Fakat bunlardan çok verimli öğrenebildiğimi düşünemiyorum. Bana detaylı bir şekilde C# öğretebilecek bir kaynak var mıdır? Unity'de basit oyun yapabilecek kadar öğrenmek istiyorum.
 

Aynı konuyu az önce açtım, tavsiyeleri ben uygulayacağım, sende bakabilirsin.
 
Detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorsan Türkçe kaynaklardan uzak duracaksın. Ya döküman okuyacaksın ya da advanced bir kurs bakacaksın kendine. Temellerini bilmeden advanced kursa bakarsan, tavşan gibi dolanırsın ortalıkta. Emek gerek.

Diller arraylerden looplardan ibaret değil, zibilyon tane framework var. Alanına göre yolunu belirleyeceksin.
 
Hocam udemyden çok kurs almış birisi olarak söylüyorum uzak dur tamamen para tuzağı. Ben düştüm sen düşme. Eğer illaki alacaksan indirimler hiçbir zaman bitmiyor neredeyse, sende indirim gözükmüyorsa gizli sekmeden gir bak fiyatına. Derslerin denklerini youtube'da bulabilirsin bundan emin ol. Youtube bana udemyden abartmıyorum 5-6 kat daha hızlı ve daha çok şey öğretmiştir.

Hatta bazı uyanıklar udemy derslerini bir de youtube kanalına koyuyor sonradan, yani boşuna para vermiş oluyorsun. Udemyde eğitim verenlerin neredeyse %90'ı cidden konuya hakim değil. Önüne gelen ders satıyor. Ben şu anda bazı ders verenlerden daha çok şey biliyorumdur sen düşün. Ayrıyeten öğretebilecekken atladıkları o kadar çok şey var ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı