İnceleme Detroit: Become Human

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bugün Detroit: Become Human oyununu sizlere ufak çapta anlatacağım.

Oyunun türü: Etkileşimli macera oyunu. Yani oyunun gidişatını, verdiğimiz kararla değiştirdiğimiz macera oyunudur. Oyundan ziyade bir deneyim ve film izliyoruz da diyebiliriz, tek fark sanki içindeymişiz gibi hissedebiliyoruz bunu.

Bu oyunda, bu tür çok sağlam bir şekilde işlenmiş. Her bir olayda, farklı sonuçlar görmek gerçekten güzel bir deneyim. Herbir kararımız, bizi tehlikeli, aksiyon dolu maceralara götürüyor.

Seçimlerimize göre, çok iyi ile çok kötü arasındaki olan tüm dereceleri, oyunda oynadığımız karakterlere yansıtabiliyoruz.

Hikayeyi anlatmak istemiyorum öyle.

Kısaca ırkçı insanoğlu, yine insanlığını yapıyor mu ya da ademoğlu haklı mı? :D. Yoksa başka şeyler mi?

Detroit Become Human için kısaca diyeceklerim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel oyundur. Çıktığı zaman da oynayıp en kötü sonlarla bitirmiştim. Ben bir de bu tarz oyunları amacı tekrar oynanabilirlik iken tekrar oynayamıyorum. Nasıl bitirdiysem öyle kalıyor.

Zamanında en sevdiğim bu türden oyun heavy raindi. Beyond two soulsu da oynayıp sevmiştim. Lakin bu oyunların en zayıfı olarak genelde two souls sayılır.

Güzel oyundur. Çıktığı zaman da oynayıp en kötü sonlarla bitirmiştim. Ben bir de bu tarz oyunları amacı tekrar oynanabilirlik iken tekrar oynayamıyorum. Nasıl bitirdiysem öyle kalıyor.

Zamanında en sevdiğim bu türden oyun heavy raindi. Beyond two soulsu da oynayıp sevmiştim. Lakin bu oyunların en zayıfı olarak genelde two souls sayılır.
Ben birkaç kez daha oynuyacağım. Mesela bu oynanışımda Conor ile hep insan kurtardım ve Android'leri pek önemsemedim. Bu sefer sadece görevleri yapacağım. İnsan ya da Android ölürse ilgilenmeyeceğim. Markus ile de insanlar ile Android'leri kapıştıracağım :D.

Kara ile de saldım çayıra, mevlam kayıra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı