Bende seneye sınava gireceğim. Ama dilden gireceğim. Anadolu lisesinde okuyorum. Evet biraz garip... Eğer yazılımdan hoşlanır isem sayisaldan gireceğim. Bu arada Matematiğim güzel. Bilmiyorum dili sevdiğim için dilden girmek istedim. Neyse durum bu. Yapabilirsem...Eğer yazılıma giriş değerinde dillerden birini tercih ederseniz günlük kullanımda kasmayan bir cihaz işinizi görür.
Birikim, deneyim, okulla beraber yapılacaklara da gelince kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben lise öğrencisiyim ve seneye sınava gireceğim. Bu zamanlarda ve ileride ne olacağı belli olmadığı için ben de kendimi yazılımda geliştirmeye, en azından bir temelim olmasına karar verdim.
Örnek vereyim şu an Udemy'den Mustafa Murat Coşkun'un Python eğitimine bakıyorum ve kendisi eğitimde de söylediği gibi bulunduğu üniversiteye gelmeden daha önce yazılımla haşır neşir olmamış. Yani bu kendinizi cidden verip azimle, istekle çözebileceğiniz bir konu. Evet daha erken başlamak güzel ama bunu yapmamak çok büyük bir kayıp değil eğer başarmak isterseniz.

Online Courses - Anytime, Anywhere | Udemy
Udemy is the world's largest destination for online courses. Discover an online course on Udemy.com and start learning a new skill today.

Yani. Sorduğum soruya bak