Dayı diye konuşan keko veledin tekisin gelmiş burada virgül diyorsun. Ne virgülü sen olayı bu kadar anlamayacak kadar ağır cahilsen yapacak bir şey yok. Beni ipleyen yok mu?
tanımadığı adama ne diyor bak. Demiyor ki bu kadar yazmış bu adam ne anlatıyor bir şey öğreneyim? işte ülkenin cehaleti bu. Sektördeyim diyelim ve burası sosyal yani tartışma platformu hadi beleşçi çocuk git başka yerde oyna belli ki bu yazılan tanıma uyan karaktersin o yüzden zoruna gittikçe gidiyor.
Yaşlar 10-15. Burada mühendis sektör tarafından anlatıyorum çocuk parkı olmuş burası eski Technopat nerede ey milleti sürekli banlayıp küstürenler. O bancılar gitmiş ama eski kullanıcılarda gitti. Konuyu bitiriyorum yazacağımı yazdım birileri bir şey sorar beton, demir vb. cevap veririm dedim ama hey heeeey herkes geriden geliyor.
40 yıllık apartmanda oturup ömrünü bitirip sonra evim dökülüyor çıkmıyorum evden yıkılsa da yıkılsın diyenleri bana ev yap diyenleri eleştiriyorum bunlar neyin kafası arkadaş herkes mi ebucehil olur. Telefon alırsın ömrü biter, PC alırsın biter, Mobilyanın da ömrü vardır restore etsen bile kurtaramıyorsun bir yere kadar.