Devletten bedava bina yapmasını bekleme saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayı diye konuşan keko veledin tekisin gelmiş burada virgül diyorsun. Ne virgülü sen olayı bu kadar anlamayacak kadar ağır cahilsen yapacak bir şey yok. Beni ipleyen yok mu? :D tanımadığı adama ne diyor bak. Demiyor ki bu kadar yazmış bu adam ne anlatıyor bir şey öğreneyim? işte ülkenin cehaleti bu. Sektördeyim diyelim ve burası sosyal yani tartışma platformu hadi beleşçi çocuk git başka yerde oyna belli ki bu yazılan tanıma uyan karaktersin o yüzden zoruna gittikçe gidiyor.
Kurduğun cümlelerden nasıl bir psikoloji içinde olduğun çok rahat anlaşılıyor. Burada bir şeyler anlatmak veya fikrini ifade etmek yerine senin fikrine eleştiride bulunan insanlara aşağılayıcı tutumda bulunuyorsun ama insanların senin fikrine olumlu bakmasını istiyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

40 yıllık döküntü binada oturan pintileri savunan çoluk çocukla muhatap olduğum için hatalıyım evet.

Herkes 40 yıllık döküntü binada oturmuyor kardeş ayrıca demişsin yeni ev alsınlar belki paraları yok belki 2 çocukları var 1+1 binamı alsınlar napsınlar belki kredi çektiler belki borçları var azıcık düşün.

Herkes 40 yıllık döküntü binada oturmuyor kardeş ayrıca demişsin yeni ev alsınlar belki paraları yok belki 2 çocukları var 1+1 binamı alsınlar napsınlar belki kredi çektiler azıcık düşün.
Paran kadar doğacaksın, paran kadar yaşayacaksın. Daha çok çocuk yapmak istiyorsan daha büyük işler yapacaksın biraz medeniyet. Ayranı yok içmeye, yırtık donla gece karısıyla düzüşüp boy boy doğanların derdini benim ödediğim vergi çekemez ben enayi değilim. Ben param kadar plan yapıyorum herkes uçkuruna sahip çıkacak. 2+1 ev 1+1 evden daha ucuz zaten öylesine yazdım neyine yetmiyor. Japonlar 60 m2'de yaşıyor bizden zeki modern medeni millet.

Paran kadar doğacaksın, paran kadar yaşayacaksın. Daha çok çocuk yapmak istiyorsan daha büyük işler yapacaksın biraz medeniyet. Ayranı yok içmeye, yırtık donla gece karısıyla düzüşüp boy boy doğanların derdini benim ödediğim vergi çekemez ben enayi değilim. Ben param kadar plan yapıyorum.
Desene sen hep 50 liralık alıyorsun. Kurduğun cümlelerin hiç birinde mantık denen bir şey yok. Konuyu her defasında alakasız yerlere çekiyorsun. Sanırım forumdaki kimse seninle tartışacak zekada değil.

Paran kadar doğacaksın, paran kadar yaşayacaksın. Daha çok çocuk yapmak istiyorsan daha büyük işler yapacaksın biraz medeniyet. Ayranı yok içmeye, yırtık donla gece karısıyla düzüşüp boy boy doğanların derdini benim ödediğim vergi çekemez ben enayi değilim. Ben param kadar plan yapıyorum herkes uçkuruna sahip çıkacak. 2+1 ev 1+1 evden daha ucuz zaten öylesine yazdım neyine yetmiyor. Japonlar 60 m2'de yaşıyor bizden zeki modern medeni millet.
27 yaşında olduğunu ispatla çünkü 10 yaşındaki çocukla aynı düşünce yapısına sahipsin ben 11.sınıfım gerçek yaşımı da söylüyorum 17.Sen gerçek yaşını söyle bu bir.Zıt görüşlü insanlara hakaret etmekten vazgeç bu 2.Hayali düşüncelerin var bu 3.Ah Ah Y kuşağı nereye doğru gitmiş (!)

Gençler pek bilmez tabi ama bu Devlet 20 yıldır ÖTV adı altında deprem vergisi topluyor ve toplanan para 40 milyar dolar gibi büyük bir miktar. En azından kentsel dönüşüm sürecinde zorda olan insanlara kira yardımı yapılabilir. Yalnız arkadaşa da şu noktada katlıyorum, 40 yıllık 3+1 evine yine 3+1 sıfır daire isteyen ev sahipleri de çok fazla var ve bu yüzden kentsel dönüşümler de aksıyor. Burada toplum biraz verecek, devlet de biraz verecek ve orta yol bulunacak, yoksa yakın zamanda İstanbul’da olacak bir deprem bu ülkeyi komple çökertecektir, bunu da bilerek hareket etmek lazım. Çıkarcı, bencil ve Hep bana hep bana diyen bir toplum olduk, ne yazık ki bu da bir gerçek.

Gençler pek bilmez tabi ama bu Devlet 20 yıldır ÖTV adı altında deprem vergisi topluyor ve toplanan para 40 milyar dolar gibi büyük bir miktar. En azından kentsel dönüşüm sürecinde zorda olan insanlara kira yardımı yapılabilir. Yalnız arkadaşa da şu noktada katlıyorum, 40 yıllık 3+1 evine yine 3+1 sıfır daire isteyen ev sahipleri de çok fazla var ve bu yüzden kentsel dönüşümler de aksıyor. Burada toplum biraz verecek, devlet de biraz verecek ve orta yol bulunacak, yoksa yakın zamanda İstanbul’da olacak bir deprem bu ülkeyi komple çökertecektir, bunu da bilerek hareket etmek lazım. Çıkarcı, bencil ve Hep bana hep bana diyen bir toplum olduk, ne yazık ki bu da bir gerçek.
Söylemek istediğim buydu teşekkürler. Toksik ergenlerden gına geldi.

Anca önümde, dizlerinin üzerinde eğilirsin akıl fikir fukarası seni. Devletçi bir insan değilim ancak vatandaş olma koşuluyla benden deprem, ötv alırsan yıkılan adamın evini de seve seve yapacaksın. Büyük ''devletimiz'' geçen sene Hatay'ın belirli yerlerine bina yaptırmak için ''deprem riski yoktur'' diye genelge yayınlattı. Şimdi imkansızlıktan bu evde oturan adam mı suçlu? Yoksa tabut inşaa edip, kullanımına izin verenler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı