Diğer forumlarda Technopat Sosyal'den nefret edilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malum forumdaki malum konuya gittim okudum gerçekten anlaşılabilir cümleler olsa dahi insan okurken acı çekiyor ya. İlk üye olduğum forum Technopat'dır. Sanırım son üye olduğum forum da Technopat olacak.

Everest'e çöp demiş. Yani doğru söylemiş. Sıkıntı nerede? Everest'i savunmuyorsan sıkıntı yok o zaman.

Çöp yerine kötü ya da kalitesiz demeliydi. Biz bir şeye çöp desek uygunsuz üsluptan ceza. Daha moderatör denetiminden geçmiş konuların başlıklarındaki kelimelerin ilk harfleri büyük yazılmıyorken, ya da aynı şekilde denetimden geçmiş mesajlarda hatalar oluyorken bu katılık bana anlamsız geliyor.

Ben yıllardır burdayım. Daha Everest'e çöp dediği için ceza alanı görmedim. Uslup konusunda diyeceğim bir şey yok. Benim bildiğim Mod'ları raporladığınızda rapora yönetici bakıyor. Yönetici raporladığınızda kim bakıyor, bilmiyorum. Ama 5 yıl önceki bir konuyu bulup çıkarman senin de çok temiz olmadığını gösterir. O yüzden sordum. Bu neyin davası? Konu 5 yıl önce acılmıs. Cevap 5 yıl önce verilmiş. Şimdi neden piyasaya çıkıyor bunlar? Eğer haksızlık görüyorsanız raporlayın ama kim ilgileniyor yönetici raporlarıyla bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman saçma olmaz mı? Mod'u raporluyorsun. Raporlanan Mod bakıyor. 😁 Doğrusunu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Mod'lar birbirine ceza veremiyor. Yöneticiye gitmesi daha mantıklı bence.

@.I.N.И.A. Everest’i kullanıyor ve seviyor diye forumdan atılacak ha :D Sorsak fikir özgürlüğünü savunursunuz. Her neyse @MF açıklama bekliyoruz. Sadece Everest’i savundu diye mi ban yedi yoksa ortada başka bir sebep mi var? Yoksa, özür dilemeniz sizin de yararınıza olacaktır.
Not: Konuyu lütfen kilitlemeyin. Zira kilitlenecek bir sebep de yok ortada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı