Diğer forumları değil de neden Technopat'ı seçtiniz?

Diğer forumlar aktif değil. Onun dışında burada bilgisiz ve saçma cevap veren diğerlerine nazaran çok daha az. Kurallar sıkı olduğu için de burası daha düzenli. Birçok kişi yazım kurallarından şikayetçi ama kimse demiyor ki hatamı düzelteyim diye.

Diğer forumlar aktif değil. Onun dışında burada bilgisiz ve saçma cevap veren diğerlerine nazaran çok daha az. Kurallar sıkı olduğu için de burası daha düzenli. Birçok kişi yazım kurallarından şikayetçi ama kimse demiyor ki hatamı düzelteyim diye.

Ben en azından imlaya dikkat ediyorum ya da çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü Türkçe konuşmayı en iyi bilen forumdur, kendisi. Kurallar sıkı ama gerekli, ve bence daha da sıkılaştırılmalı, dikkat ettiğim bir detay ise translate otomatik çevirdiğinde dahi gerçekten anlaşılabiliyor.

Technopata yeni üye oldum fakat bir konu oluşturduğumuzda kural hatası diyip engel atması sinir bozucu ben anlamıyorum adamlara küfürmü etmişim bu kadarda olmaz
Alışırsın.
Çünkü Türkçe konuşmayı en iyi bilen forumdur, kendisi. Kurallar sıkı ama gerekli, ve bence daha da sıkılaştırılmalı, dikkat ettiğim bir detay ise translate otomatik çevirdiğinde dahi gerçekten anlaşılabiliyor.
Şaka mı bu?

Alışırsın.

Şaka mı bu?
Yok, mesela translate virgülden dolayı çok saçma çeviriler yapıyor. Technopat'te ise böyle çeviriler yapılmıyor. Türkçe kurallarından dolayı
sınavdamıyız kardeşim bu kadarı saçma
Yok, gayet mantıklı ben şimdiye kadar bunun yüzünden çok ceza almıştım, ama iyi ki almışım. İlk zamanlarda moderatörlere içimden küfür etsem de artık sayelerinde Türkçe'yi daha iyi yazabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı