Direksiyon seti sıkar mı?

Şahsen büyük heveslerle aldığım logitech set 4. Günün sonunda gaming aksesuar olarak masamda kaldı. Sıkmaması imkansız. Şahsi fikrim anlık heves boşa masraf
 
Ama ben sizien yerinizde olsam ikinci el riskine girmezdim şahsen bu devirde babana bile güvenmeyeceksin insanın her türlü paranoyaklıklar aklına geliyor adamın dediklerinin doğru olup olmadığını bilemezsiniz hele OKB hastasıysanız kesinlikle almayın kafayı yersiniz ben OKB hastasıyım 0 ürün alsam bile takıntılı bir insanım iyice delirirsiniz.

DFGT artık üretilmiyor sıfır olarak almamı bekleyemezsiniz sıfır olarak G29 var o da çok pahalı o kadar vermem.
 
DFGT artık üretilmiyor sıfır olarak almamı bekleyemezsiniz sıfır olarak G29 var o da çok pahalı o kadar vermem.

Hocam ben sizden almanızı beklemedim zaten ben öneri sundum ikinci el risk işi diye elinizde patlama ihtimali var dedim ama fikir sizin kimse zaten o kadar para vermez hocam çok pahalı.
 
DFGT 1 ay sonra sıktı. Thrustmaster T300 RS GT aldım 2 yıldır sıkılmadan oynuyorum. ETS ve Forza belli bir süre sonra sıkıyor. Ancak sim racing oyunları (Asetto Corsa Competizione, Automobilista 2, Project Cars 2 vs.) uzun süreler sıkmıyor çünkü yeni pistler ve yeni arabalarla sürekli daha iyi tur süreleri elde etmek sıkmıyor.
 
Ödünç alabileceğin bir arkadaşın olsa 1 hafta oynasan hevesini alırsın aslında. Diğer yazan arkadaşlara katılıyorum aldıktan sonra kısa süreli bir heves olduğunu anlıyorsun. Ha ama ne bileyim F1 hayatının önemli bir yerini kaplıyordur veya Asetto Corsa, Forza, Ets vs oyunları çok seviyorsan belki de sıkmaz senin yapına da bağlı biraz..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı