Direksiyon seti sıkar mı?

İkinci el olarak alacağım.

Sök tak fazla uğraştırır mı ya en fazla 10 dakika gibi bir süre alır acaba alsam mı karar veremedim.

Hocam bana kalırsa alınılır fakat alınacaksa marka bir şey alınılmasa taraftarıyım direksiyon seti olarak tek kaliteli bilindik marka üreten Logitech ve 0 ürünleri arasında G29 var onunda fiyatları çok pahalı G29 fiyatınıda hakkeder mi orası tartışılır ikinci el konusuna gelirse güven sıkıntısıda yaşanır ikinci el ürün alınmaz benim görüşümce.

DFGT alıp kullanmış biri olarak bunları yazıyorum.
Kesinlikle sıkılmadım. ETS 2 oynarken uykumun geldiği oldu ancak F1 ve Assetto Corsa'da çok eğlenmiştim.
Bu kadar eski olmasına ve tek motorlu olmasına rağmen güçlü bir FFB veriyor. Ben sıkılmamıştım. Ancak ekipman almak için satmıştım. Yine de alın, zararınız olmaz aldıktan sonra zaten tekrar satabilirsiniz. Alıcısı çoktur.

Hocam 0 üretiliyor mu üretilse alacağım benimce canım çekti birden.

DFGT'nin sıfırı var mı ki?

Yok zaten bazı uyanıklar 0 fiyatına satıyor.

DFGT alıp kullanmış biri olarak bunları yazıyorum.
Kesinlikle sıkılmadım. ETS 2 oynarken uykumun geldiği oldu ancak F1 ve Assetto Corsa'da çok eğlenmiştim.
Bu kadar eski olmasına ve tek motorlu olmasına rağmen güçlü bir FFB veriyor. Ben sıkılmamıştım. Ancak ekipman almak için satmıştım. Yine de alın, zararınız olmaz aldıktan sonra zaten tekrar satabilirsiniz. Alıcısı çoktur.

İkinci el olarak mı almıştınız eğer ikinci el olarak aldıysanız dikkat etmem gerekenler nedir tecrübe sahibi olarak sizden bilgi edinmek isterim.

Hocam bana kalırsa alınılır fakat alınacaksa marka bir şey alınılmasa taraftarıyım direksiyon seti olarak tek kaliteli bilindik marka üreten Logitech ve 0 ürünleri arasında G29 var onunda fiyatları çok pahalı G29 fiyatınıda hakkeder mi orası tartışılır ikinci el konusuna gelirse güven sıkıntısıda yaşanır ikinci el ürün alınmaz benim görüşümce.
Hocam en iyi marka Logitech değil Thrustmaster'dir. Eğer ikinci elden temiz bir G29 bulunursa alınır. Ancak çok sağlam olduğunu düşünmüyorum.

Hocam 0 üretiliyor mu üretilse alacağım benimce canım çekti birden.

Yok zaten bazı uyanıklar 0 fiyatına satıyor.
0 yok. İkinci el mevcut sarı sitede.

Hocam en iyi marka Logitech değil Thrustmaster'dir. Eğer ikinci elden temiz bir G29 bulunursa alınır. Ancak çok sağlam olduğunu düşünmüyorum.

0 yok. İkinci el mevcut sarı sitede.

Thrustmaster hiç duymadığım bir marka en iyisimi bilgim yok marka olarak bilinen Logitech en iyisidir diye düşündüm ama siz öyle diyorsanız öyledir hocam ama onunda fiyatları pahalı alınacak gibi değil.

İkinci el olarak mı almıştınız eğer ikinci el olarak aldıysanız dikkat etmem gerekenler nedir tecrübe sahibi olarak sizden bilgi edinmek isterim.
İkinci el olarak almıştım. Param güvende ile 150 TL fark ödeyerek alın. İlk önce parayı atıp kargoya vermesini kesinlikle beklemeyin. İlk önce test edebilir miyim? Elden teslim varmı? Diye sorular sorun. Hayır derse zaten dolandırıcıdır.
Aldıktan sonra siparişi hemen onaylamayın. Test edin. Sıkıntısı varsa iade edin

Thrustmaster hiç duymadığım bir marka en iyisimi bilgim yok marka olarak bilinen Logitech en iyisidir diye düşündüm ama siz öyle diyorsanız öyledir hocam ama onunda fiyatları pahalı alınacak gibi değil.
Kayışlı sistem olduğu için biraz pahalıdır kendisi. Kayışlı sistem ile dişli sistemi araştırırsanız aradaki farkı anlarsınız hocam. Logitech dişli üretiyor.

İkinci el olarak almıştım. Param Güvende ile 150 TL fark ödeyerek alın. İlk önce parayı atıp kargoya vermesini kesinlikle beklemeyin. İlk önce test edebilir miyim? Elden teslim var mı? Diye sorular sorun. Hayır derse zaten dolandırıcıdır.
Aldıktan sonra siparişi hemen onaylamayın. Test edin. Sıkıntısı varsa iade edin.

Hocam test ettirmeyen veya elden teslim etmeme konusunda yanlış düşünüyorsunuz bazı kişiler anksiyete sorunu yüzünden sorunları olabilir test ettirmeyebilir bende hiç elden satmadım polemiğe girmedim bir zamanlar bilgisayar parçalarımı satarken hiç elden satmadım evimede davet etmedim ama sattığım ürünlerden tüm alıcılar memnundu yanlış bir yorum çoğunlukla dolandırıcıdır diyelim biz ona.

Hocam test ettirmeyen veya elden teslim etmeme konusunda yanlış düşünüyorsunuz bazı kişiler anksiyete sorunu yüzünden sorunları olabilir test ettirmeyebilir bende hiç elden satmadım polemiğe girmedim bir zamanlar bilgisayar parçalarımı satarken hiç elden satmadım evimede davet etmedim ama sattığım ürünlerden tüm alıcılar memnundu yanlış bir yorum çoğunlukla dolandırıcıdır diyelim biz ona.
Böyle olabilir kusura bakmayın. Ancak ben gördüğüm kadarını söylüyorum. Genelde ucuza ilan koyanlar böyle söylüyor.

Ama ben sizien yerinizde olsam ikinci el riskine girmezdim şahsen bu devirde babana bile güvenmeyeceksin insanın her türlü paranoyaklıklar aklına geliyor adamın dediklerinin doğru olup olmadığını bilemezsiniz hele OKB hastasıysanız kesinlikle almayın kafayı yersiniz ben OKB hastasıyım 0 ürün alsam bile takıntılı bir insanım iyice delirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı