Neresindesiniz ve nereye açacaksınız düşündüğünüz bir yer var mı? Tepebaşılıyım baba tarafından.
Ulusal Egemenlik bulvarında reklamcı vardı kapanmış şu an dükkan kiralık oraya açmayı düşünüyorum.
Neresindesiniz ve nereye açacaksınız düşündüğünüz bir yer var mı? Tepebaşılıyım baba tarafından.
Ulusal Egemen'lik bulvarında reklamcı vardı kapanmış şu an dükkan kiralık oraya açmayı düşünüyorum.
Ulusal egemenlik tramvay durağının azıcı yukarısında kalıyo.Tam olarak yerini söyleme şansınız varsa işte şu tarafında şu vardı diye hatırlarım. O bulvarın bir tarafı kent içinde bir tarafı kent dışında.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...nda-250m2-plus-depolu-isyeri-1072301909/detay burası nasıl hocam tam bu işin gibi duruyor.
Hocam bu gittiğiniz yerlerin saatlik ücretlerini biliyorsanız yazar mısınız ortalama ne kadar oluyor?Bu iş için çok bütçe gerekli. Anlaşmalar yapman lazım. Gerekiyorsa sponsorluk anlaşmaları yapman lazım. " bence " en az 4 set olmalı. Bir de bu direksiyonların sürüm maliyetlerini göz önüne al. Belki de her ay bir direksiyon kırılacak, arızalar olacak. PC'lerinin kesinlikle iyi seviyede olması lazım. Yapılır yapılmaz değil ama Eskişehir gibi güzel bir şehirde doğru lokasyona kurmak önemli. Bu da yanında işletme maliyetini getirir.
Benzer iş yapan bildiğim iki firmayı aşağı bırakıyorum. İstanbul'a gelmek sorun değilse Gladsos'a gitmeni tavsiye ederim. Apex'i de Gladsos'u da deneyimlemiş biri olarak gladsos konsept itibari ile daha iyi geliyor bana. He kendi evimde set olduğu için böyle yerlere sadece sahiplerini tanıdığım için gidiyorum
Gladsos - Dijital Eğlence ve Eğlence Sistemleri Uzmanı
Gladsos, dijital eğlence merkezleri uzmanı, simülatör, sanal gerçeklik ve oyun konsolu cihazları konularında profesyonel hizmet vermektedir.www.gladsos.com.tr
Apex Racing – Yarış Tutkusunu Her Yerde Yaşa
apexracing.com.tr
Hocam bu gittiğiniz yerlerin saatlik ücretlerini biliyorsanız yazar mısınız ortalama ne kadar oluyor?
Tanıdık oldukları için para almıyorlar ama sanırım Gladsos 150₺ Apex i hiç sormadım.Hocam bu gittiğiniz yerlerin saatlik ücretlerini biliyorsanız yazar mısınız ortalama ne kadar oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.