Dış görünüşünüzü nasıl buluyorsunuz?

erkekler-sevgilisi-yanindayken-neden-baska-kiza-bakar.jpg


(Kız değilim. :D)
 
Kendimi ortalama buluyorum. Biz erkekler için dış görünüş, hitabet ve dili kullanma becerisi kadar önemli değil. Yani konuşmaya dair beceriler çok daha önemlidir.

Görünüş söz konusu olunca bu konunun amacı her zaman karşı cinsi etkilemekle alakalı olur. Ancak unutmayınız ki insan beyni cinsiyet farklı olsa da bazı açılardan benzer şekillerde düşünür. Karşı cinsin de erkekler hakkında "ulaşılamaz kişi" tarzında fikirleri olabilir. Bu yüzden "yakışıklı" diye tabir ettiğimiz erkeklerden ziyade kendisine ilgi duyan ve konuşma becesiyle etkilemeyi başaran kişileri tercih edebilirler.
 
Yaşıtlarıma göre bayağı yakışıklıyım. Bunu sadece ben değil, sınıftaki kızların bazıları da söylüyor. Ama sivilcelerim var biraz. Onlar da olmasa Brad Pitt gibi çocuğum.

Sendeki özgüvenin yarısı ben de olsa arşı titretirdim. Şuraya bir anlık fotoğraf atta hayatı sorgulayalım. Usta.
 
Yani idare eder. Bence erkeklerin çirkini yakışıklısı falan yok hepsi çirkin. Kadınlar güzel veya çirkin olabiliyor. Baktığım zaman kendi tipime garip hissediyorum. Ben de kız arkadaşım neden bana bakıyor diye düşünüyordum :D, terk etti ama o ayrı dava.

Var hocam leonarda dicaprio gibi insanlarda var herkes biz gibi değil ki ):
 

Geri
Yukarı