Dışarı çıkmak için nasıl izin alabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlara niye bu kadar dokunuyor dediklerim anlamıyorum. Ailemi kötüleyip ergen triplerine girmedim, içki içeceğim nasıl çıkarım demedim, düzgün bir şekilde ailemin güvenini kazanma yolunu sordum. İnsanlar nasıl bir zihniyetteler acaba.

Yaşınız kaç olursa olsun bu millet bu kafayla Çarşı'da maskesiz dolaştıkça zor çıkarız dışarı. Bizim sitemizdeki bir Polis kuaföre ve oradan da düğüne gitmiş geçen kapının önünde ambulansa bindirdiler halbuki korona testi pozitif çıkmış. O düğünde 1 kişiye bulaştıysa daha yarısından fazlasına 1 saatten kısa bir süre içinde yayılmıştır. Yani lütfen #EvdeKal

Yaşınız kaç olursa olsun bu millet bu kafayla çarşı'da maskesiz dolaştıkça zor çıkarız dışarı. Bizim sitemizdeki bir polis kuaföre ve oradan da düğüne gitmiş geçen kapının önünde ambulansa bindirdiler halbuki korona testi pozitif çıkmış. O düğünde 1 kişiye bulaştıysa daha yarısından fazlasına 1 saatten kısa bir süre içinde yayılmıştır. Yani lütfen #evdekal.

Pandemi sürecinde kesinlikle evde kalacağım. Pandemi sonrası için sordum ancak birilerine nedensizce dokundu bu soru.

İnsanlara niye bu kadar dokunuyor dediklerim anlamıyorum. Ailemi kötüleyip ergen triplerine girmedim, içki içeceğim nasıl çıkarım demedim, düzgün bir şekilde ailemin güvenini kazanma yolunu sordum. İnsanlar nasıl bir zihniyetteler acaba.
Cevaba gelirsek ters psikoloji yapmayı deneyin belki işe yarayabilir.

16 yaşında bir genç'in 12'ye kadar duması normal bir şey'de. Mümkün olduğunca bu dönemde az dışarı çıkalım. Ben 17. yaşındayım fazla dışarı cıkmamda cıktığım zaman 2'ye kadar duruyorum. Bu konu aileden aileye değişiyor. Bazı arkadaşlarım var dışarda ölse polis ailesini aramadığı sürece haberi olmaz ailesinin.

Eğer okuyorsan boş zamanlarında test çöz ders çalış kitap oku. Bir süre bu şekilde devam et sonra akşam çıkmak için izin iste bugün çıkayım hava alayım az de çık. Ailen senin çalıştığını görünce dışarıda vakit geçirmen için izin verecektir. Bu yöntem hem senin gelişmene hem de dışarı çıkmana olanak sağlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı