Ben içki, sigara veya madde kullanacağımı söylemedim. Psikologa gözükmenizi tavsiye ederim.Aynen Tuborg falan da olabilir.
Ben içki, sigara veya madde kullanacağımı söylemedim. Psikologa gözükmenizi tavsiye ederim.Aynen Tuborg falan da olabilir.
Yaşınız kaç olursa olsun bu millet bu kafayla çarşı'da maskesiz dolaştıkça zor çıkarız dışarı. Bizim sitemizdeki bir polis kuaföre ve oradan da düğüne gitmiş geçen kapının önünde ambulansa bindirdiler halbuki korona testi pozitif çıkmış. O düğünde 1 kişiye bulaştıysa daha yarısından fazlasına 1 saatten kısa bir süre içinde yayılmıştır. Yani lütfen #evdekal.
Cevaba gelirsek ters psikoloji yapmayı deneyin belki işe yarayabilir.İnsanlara niye bu kadar dokunuyor dediklerim anlamıyorum. Ailemi kötüleyip ergen triplerine girmedim, içki içeceğim nasıl çıkarım demedim, düzgün bir şekilde ailemin güvenini kazanma yolunu sordum. İnsanlar nasıl bir zihniyetteler acaba.
Bu şekilde cevaplamanız daha uygun oldu. Teşekkürler.Cevaba gelirsek ters psikoloji yapmayı deneyin belki işe yarayabilir.
İstediğimin çok çılgınca olduğunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. (Pandemi sonrası için çılgınca değil.)Seni çılgın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.