Bende hepsini denedim, ne tesadüfse RAM kullanımı 16 GB'lık 2x8 takımda %2 kadar farketti.Çünkü ben denedim kendi bilgisayarımda.(Değer vermeme sebebim SS almadım)
Bende hepsini denedim, ne tesadüfse RAM kullanımı 16 GB'lık 2x8 takımda %2 kadar fark etti.
Bazı şeylerin farkına varamayan insanlar oldukça bilgili insanlar da elinden geleni yapıyorlar.@Lyraess Hocam Bas-Konuş'un performansa 1000'de 1 katkısı belki var belki yok. Lütfen gereksiz şeyler için tartışmayalım. Otur bir arkadaşınla ikiniz aynı anda konuşun, tek tek konuşun ve değerleri izle. Bu mantıkla yola çıktığında 300 kişinin olduğu sesli sohbet kanalında bilgisayarın mavi ekran vermeli.
Gözünü seveyim 2005'te değiliz, bir bilgili insanın çıkıp bizi aydınlatmasını beklemek yerine bazı şeylerin farkına kendimiz de varabiliriz.
Olabilir.Demek ki bilgisayardan bilgisayara değişiyormuş.
@Kiskow hocam bas-konuş'un performansa 1000'de 1 katkısı belki var belki yok. Lütfen gereksiz şeyler için tartışmayalım. Otur bir arkadaşınla ikiniz aynı anda konuşun, tek tek konuşun ve değerleri izle. Bu mantıkla yola çıktığında 300 kişinin olduğu sesli sohbet kanalında bilgisayarın mavi ekran vermeli.
Gözünü seveyim 2005'te değiliz, bir bilgili insanın çıkıp bizi aydınlatmasını beklemek yerine bazı şeylerin farkına kendimiz de varabiliriz.
Bazı şeylerin farkına varamayan insanlar oldukça bilgili insanlar da elinden geleni yapıyorlar.
Olabilir.
O öneriyi de yaptım zaten, amacım kavga etmek falan da değildi. Ama kışkırtılırsam gereken cevabı veririm.Hocam donanım ivmesini kapatın bas konuşa gerek yok boşuna da kavga etmeyin.
Oyun oynarken arka da çok drop yemeye başlıyordum Discord açıkken bas konuş yaptım %1 bile yardımı olmadı ama donanım ivmesini kapatınca oldu.
O öneriyi de yaptım zaten, amacım kavga etmek falan da değildi. Ama kışkırtılırsam gereken cevabı veririm.
Kısaca donanım ivmesini kapatsan yeter.Bir şey diyeceğimde darılmayın beynim allak bullak oldu ama canınız sağ olsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.