Discord üzerinden dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dava açsanız en fazla ne olur? Merak ettiğimden soruyorum. İmkanınız varsa açın beni de kanser ediyor bu tip insanlar.
Hocam 10 TL'nin davası mı olur?? arkadaş hukukçuyum diyor, dolandırıcılık diyor ama bu olayın adı kandırmadır, bunu savcıya versen azar işitirsin benim şahsi görüşüm.

Dava açsanız en fazla ne olur? Merak ettiğimden soruyorum. İmkanınız varsa açın beni de kanser ediyor bu tip insanlar.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla pek büyük değil. Sadece evine tebligat kağıdı gitmesi, annesinin babasının bundan haberinin olması benim için yeterli. En azından yaptıklarının bir karşılığının olduğunu bilmesini istiyorum. Kodu bedava istese, durumu olmadığını söylese zaten verirdim. Bu davranış stilini hiç tasvip etmiyorum, sırf bu yüzden uğraşacağım.

Hocam 10 TL'nin davası mı olur?? arkadaş hukukçuyum diyor, dolandırıcılık diyor ama bu olayın adı kandırmadır, bunu savcıya versen azar işitirsin benim şahsi görüşüm.
Hocam bunlarda şahsi görüş olmaz. Miktarına bakılmadan bir şey çalarsanız, bu hırsızlıktır. Belli indirim sebepleri ve takdir nedenleri var ama hukuki nitelendirme olarak hırsızlık, hırsızlıktır. Dolandırıcılık da aynı şekilde. 10 TL'ye kadar kandırma, yukarısı dolandırıcılık diye bir kriter yok.

Discord size asla yardım etmez. Koskoca Apple Rus diplomat andrev Karlov'u öldüren suikastçinin bilgisayarının blokesini kaldırmadı. Bu basit mesele için hiç uğraşmaz. Diğer bölüm için bir şey diyemem.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla pek büyük değil. Sadece evine tebligat kağıdı gitmesi, annesinin babasının bundan haberinin olması benim için yeterli. En azından yaptıklarının bir karşılığının olduğunu bilmesini istiyorum. Kodu bedava istese, durumu olmadığını söylese zaten verirdim. Bu davranış stilini hiç tasvip etmiyorum, sırf bu yüzden uğraşacağım.

Devam edin hocam ben bu çocuğun aileden eğitim aldığını bile düşünmüyorum şikayet edin ellerinden alınsın o ailenin derhal bu kadar da olmaz.

Discord size asla yardım etmez. Koskoca Apple Rus diplomat Andrev Karlov'u öldüren suikastçinin bilgisayarının blokesini kaldırmadı. Bu basit mesele için hiç uğraşmaz.
Sadece konuşma teyidi alacağım, bilgisayar blokesi ile işim yok. Zaten konuşmaların hepsi de sabit duruyor. O kadar büyük bir işim yok.
Devam edin hocam ben bu çocuğun aileden eğitim aldığını bile düşünmüyorum şikayet edin ellerinden alınsın o ailenin derhal bu kadar da olmaz.
Yok hocam, o kadarı da abartı, idam edelim isterseniz :D Zaten öyle bir imkan yok, olsa da kullanmam. Dediğim gibi, sadece yaptığının yanlış olduğunu farketmesini, tek akıllının kendisi olmadığını farketmesini istiyorum. Çok bir şey değil.

10 TL için kimse uğraşmaz. Boşuna sizde uğraşmayın. Geçmiş olsun.
Ailesine ulaşma imkanınız varsa bu en mantıklı yol olur diğer türlü bir şey elde edeceğinizi sanmıyorum.

Sadece konuşma teyidi alacağım, bilgisayar blokesi ile işim yok. Zaten konuşmaların hepsi de sabit duruyor. O kadar büyük bir işim yok.

Savcılık bilgileri istediği zaman Discord bu bilgileri vermek zorunda kalacak.

Mesajınızın bu kısmı için örnek verdim. Örnek verdiğim konunun firmanın bilgi vermediği kısımdı. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

O 10 TL'ye 4 sıfır eklenince uğraşırlar. Ancak gidip 10 TL dediğiniz zaman kimse uğraşmaz.

Neden henüz hırsızlıkta acemi biriyken ceza kesilmiyor? İllaki birilerinin ceza çekmesi için birinin ölmesi ya da birinin hayatını harcadığı evinin arsasının gitmesimi gerekiyor? Bu çocuğun zaten ileride bunları yapıcağı bariz bir şey değilmi? Karısını dövenler bile öldürmeden hapse girmiyor? Hani hukuk devletiydik biz, nerede hukuk nerede adalet?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı